• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. B

ŞÖK

arkadaşlar bu şökleri sınıf sınıf mı (6.sınıflar 7. sınıflar gibi) yapacağız yoksa bir raporda hepsini mi acaba
  2. B

Atanın Mezar Odası

Atanın Mezar Odası Azerbaycandan da toprak var onu yazmayı umutmuşum eklersiniz artık
  3. B

Atanın Mezar Odası

Atanın Mezar Odası benim bildiğim çanaklardaki o topraklar günümüzdeki illerden , ama defin sırasında kabrine konulanlar sizin dediğiniz gibi hocam
  4. B

istek ve şikayetler diye başlık açılmış ama laf olsun diye

bi talepte bulundum ama cvp bile yok sagolun
  5. B

Site yönetimine

Bi konu hakkında yardımınız gerekiyor Sosyal bilgiler dersliği bölümde Sakarya/Akyazı.Topçusırtı Anadolu Kalkınma Vakfı Ortaokulu/2012-13 Büyük Değişim adlı başlıktaki resimleri acaba direk görülecek şekilde düzenleyebilirmisiniz?
  6. B

Atanın Mezar Odası

Arkadaşlar öğrencilerimiz Atatürk'ün naaşının sembolik mezarda olduğunu düşünmektedir(gerçi vatandaşlarada sorsanız bu böyle) bu kısa çalışmayı sınıflarınızdaki Atatürk köşesine asarsanız çocuklar bu konuda daha sağlıklı bilgiye ulaşacaklardır A.Ü 66
  7. B

Sakarya/Akyazı.Topçusırtı Anadolu Kalkınma Vakfı Ortaokulu/2012-2013

3 aylık bir sürede sınıfımdaki değişimi sizlerle paylaşmak istedim sınıf materyallerinden kıtalar panomuzda ufak bi hata var ne yazık ki antartika eksik ama en kısa zamanda düzeltilecek fotoğrafı yok ama sınıfımız kapısının dış cephesinde ise neden sosyal bilgiler öğreniyoruz diye bi başlık...
  8. B

10 KASIM KONUŞMA METNİ."BÜYÜK ADAM"

10 KASIM KONUŞMA METNİ."BÜYÜK ADAM" evet hocam alıntılar belli güzel olmuş
  9. B

Törendeki görevle ilgili sorum var arkadaşlar

törenlerde sürekli sosyal yada Türkçe öğretmenelri konuşma yapar diye bi mecburiyet varmı acaba?ve cumhuriyet bayramı 10 kasım çanakkale haftası illaki sosyalciere verilir mi?
  10. B

Haklarımı Öğreniyorum Özet

Haklarımı Öğreniyorum Özet SONUNDAKİ BU ÖZET DEFTERE YAZILACAK DEMİŞSİNİZDE BU BAYA BAYA KİTAP OLUR :)
  11. B

Teftişte İstenenler

Teftişte İstenenler HOCAM BEN 5 YILLIK ÖĞRETMENİM 3 OKULDA ÇALIŞTIM BÖYLE Bİ LİSTE GÖRMEDİMDE DUYMADIMDA ABARTMIŞSINIZ
  12. B

ataya asıl saygı 2012

inş işinize yarar arkadaşlar
  13. B

2013 sbs

2013 sbs cevaplar için çok sagolun arkadaşlar
  14. B

2013 sbs

arkadaşlar 2013 teki sbs sınavına girecek 8 lere sadece son sınıftan mı soru lacak yoksa 6 7 8 den mi çünkü bu sneeki 8 ler 6 ve 7 de sbs ye girmediler
Geri