• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. N

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar...

196 PUANLA MUĞLA -MİLAS GÜLLÜK 'TEN KIRKLARELİ -ZORDA KALIRSAM TEKİRDAĞ -EDİRNE 'Yİ İSTEYECEĞİM .
  2. N

''Bu Bizim Eserimiz'' Sos. Bil. Proje Yarışma Örnekleri

''Bu Bizim Eserimiz'' Sos. Bil. Proje Yarışma Örnekleri fuarda istanbulun fethi maketinin ilgi çekmesi çok garip geldi doğrusu bana . proje yine maket olarak mı tanımlandı . tasarım yarışması ile prıje üretmek arasındaki fark da ayrıca keşke bir anlaşılabilse .
  3. N

''Bu Bizim Eserimiz'' Sos. Bil. Proje Yarışma Örnekleri ayrıca projelerinizi benimle paylaşırmısınız .ben de sizinle paylaşırım ben kendim dışında kimsenin ürettiği bir sosyal bilgiler projesi görmedim ve farklı bir projeyi incelemenin kendimi geliştirmeye yardımcı olacağını düşünüyorum ...
  4. N

''Bu Bizim Eserimiz'' Sos. Bil. Proje Yarışma Örnekleri hocam selamlar Zonguldak Alaplıda yapılan proje sergisinde sosyal bilgiler projelerinin sunumu ile ilgili ne tür kazanımlarınız oldu benimle paylaşırmısınız . proje yarışmalarına takip edebildiğim ölçüde katılıyorum . geçen yıl eğitimde...
  5. N

''Bu Bizim Eserimiz'' Sos. Bil. Proje Yarışma Örnekleri merhaba öğretmen arkadaşım , daha önce proje deneyiminiz olmadığını düşündüm yazılarınızdan dolayı .. çünkü emin olun proje ile ilgilenen kimse fikrini vermez , çünkü kendi kullanır. bu ülkede en az olan şey belkide orjinal fikir üretmek...
Geri