• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. K

T.C. İnkılap Tarihi_Nisan Sınavı_ Ders Notları Fasikülü

T.C. İnkılap Tarihi_Nisan Sınavı_ Ders Notları Fasikülü ellerinize ve değerli emeğinize gerçekten teşekkürler hocam bu sitede aranan herşey sizler sayesinde var..küçük bebeği olan anne öğretmenlerin can simidi oluyorsunuz resmen Allah sizlerden razı olsun..ayrıca ilk bölümü yani sene başından...
  2. K

7.Sınıf Rehberlik Etkinlikleri

7.Sınıf Rehberlik Etkinlikleri TEŞEKKÜRLER
  3. K

İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ İLKLER VE ENLER

İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ İLKLER VE ENLER teşekkürler sayın hocam emeğinize sağlık.
  4. K

5. sınıf BEP

5. sınıf BEP Hocam öncelikle emeğinize sağlık teşekkürler.. o kadar haklısınız ki ne desek boş okulumda hiç abartısız raporlu olarak 20 üzerinde öğrenci var ancak hepsinde hafif düzeyde zihinsel yetersizlik yazıyormuş neye göre ölçülmüş neye göre biçilmişse.ama benden istenen her biri için ayrı...
  5. K

sınıf panosu için görsel materyaller

sınıf panosu için görsel materyaller ellerinize sağlık hocam görsellik açısından güzel olmuş
  6. K

Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği

Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği selamlar 2008 mezunuyum
  7. K

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL Ellerinize sağlık Hocam..
  8. K

Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği

Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği selamlar..niğde eğitimden 2008'de mezun oldum..
Geri