• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. T

Gezi Dilekçesi

………………………..İLKÖĞRETİM OKULU/LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Ayrıntıları aşağıdaki gezi planında belirtilen bir gezi düzenlemek istiyorum/istiyoruz. Aşağıda belirtilen gezi yeri/yerleri, gezinin amacı ile geziden beklenen öğrenci kazanımları/hedef ve davranışların gerçekleştirilmesi açısından okulumuza...
  2. T

Okullarda Kurulabilecek Sosayl Kulüpler

OKULLARIMIZDA KURULABİLECEK ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ŞUNLARDIR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÇİZELGESİ 01 Kültür ve Edebiyat Kulübü 02 Yayın ve İletişim Kulübü 03 Müzik Kulübü 04 Resim / Görsel Sanatlar Kulübü 05 Bilişim ve Internet Kulübü 06 Halk Oyunları Kulübü 07 Tiyatro Kulübü 08 Kütüphanecilik Kulübü 09...
  3. T

Millî Bayramlar ve Yerel Kurtuluş Günleri

Madde 30 — Okullarda kutlanacak millî bayramlar ve yerel kurtuluş günleri; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı. 30 Ağustos Zafer Bayramı. Yerel...
  4. T

Törenlerle İlgili Esaslar

Madde 28 — Törenlerde aşağıdaki hususlar göz önünde tutulur; a) Tören programı her okulda, müdür veya görevlendireceği bir müdür yardımcısının başkanlığında en az iki öğretmen ve bir öğrenci temsilcisinden oluşturulan komisyonca hazırlanır ve uygulanır. b) Törenlere...
  5. T

Beden Eğitimi, İzcilik, Müzik ve Halk Oyunları Çalışmaları

Beden Eğitimi, İzcilik, Müzik ve Halk Oyunları Çalışmaları Madde 23 — Öğrencilerin psikolojik ve bedensel yönden dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe sahip olmalarına, gelişimlerine, serbest zamanlarını değerlendirme alışkanlığı kazanmalarına ve kendilerini ortaya koymalarına imkân...
  6. T

Yarışmalar

Yarışmalar Madde 22 — Sosyal etkinlikler ve diğer ders faaliyetleri kapsamında öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirmelerine, kendilerine güven duyabilmelerine, sosyal ilişkilerde anlayışlı ve saygılı olabilmelerine, bilimsel düşünce ve inceleme alışkanlığı kazanabilmelerine...
  7. T

Gezilerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Gezilerde aşağıdaki hususlara uyulur; a) Gezi yapılacak yerler belirlenirken, yakın çevre gezilerine öncelik verilir. Gezilerin, amacına uygun olarak gündüz yapılmasına özen gösterilir. b) Sınıf/şube rehber öğretmenleri, ders öğretmenleri veya danışman öğretmenlerce...
  8. T

Nöbet İşleri

Öğretmenlerin Nöbet Görevleri
  9. T

Norm Kadro

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL VE KURUMLARIN YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN NORM KADROLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararı : 16.7.1999-99/13184 Resmî Gazete : 10.8.1999- 23782 Ek ve Değişiklikler: 1) 30.11.2003- 25302 RG) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1-...
  10. T

OGYE

EDİRNE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL GELİŞTİRME VE KALİTE BÜROSU • BASAMAK OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİNİN KURULUŞU OKUL GELİŞİM MODELİ UYGULAMALARININ MEVZUAT DAYANAKLARI • Toplam Kalite Yönetimi Uygulama Yönergesi. • Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bölgeleri ve Eğitim Kurulları Yönergesi. •...
  11. T

Kılık Kıyafet Yönetmeliği

Kılık Kıyafet Yönetmeliği
  12. T

İzin ve Rapor Alma İşleri

İzin ve Rapor Alma İşleri
  13. T

Haftalık Ders Çizelgesi

Haftalık Ders Çizelgesi
  14. T

Resmi Yazışmalar ve Evrak Kaydı

Resmi Yazışmalar ve Evrak Kaydı