• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. T

Yetiştirme Kursu

Yetiştirme Kursu
  2. T

Veli Öğretmen İlişkisi

Veli Öğretmen İlişkisi Bir ülkenin geleceği olan öğrencilerin yetiştirilmesi, eğitimi ve ihtiyaçlarının belirlenmesi ancak sağlıklı okul-aile İşbirliği ile sağlanabilir. Veliler, okulların olmadığı eski çağlardan bu yana çocuklarının ilk eğitimcileri olmuşlardır. İlk eğitim önce anne daha...
  3. T

Veli Toplantısı İmza Tutanağı

Veli Toplantısı İmza Tutanağı
  4. T

Veli Toplantı Gündemleri

VELİ TOPLANTI GÜNDEMLERİ 01) Okulun fiziki yapısının, personel durumunun ve OGYE çalışmalarının tanıtılması, 02) Aile birliği çalışmalarının, sosyal etkinlik çalışmalarına katılacak gönüllü velilerin görevlerinin açıklanması, 03) Eğitsel, sportif, kültürel ve boş zamanları iyi değerlendirme...
  5. T

Okul Aile Birliği Yönetmeliği

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü SAYI: B.08.0.ÖRG.0.20.02.02-426.04 ANKARA KONU: Okul-Veli İşbirliği TD. 2535 GENELGE 2002 / 27 İLGİ : a ) 20/06/1983 tarih ve 2141 sayılı Tebliğler Dergisi’nde...
  6. T

İstiklal Marşının Kabulü ve M. Akif Ersoy'un Anma Yönetmeliği

İSTİKLAL MARŞININ KABUL EDİLDİĞİ GÜNÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ HAKKINDA YÖNETMELİK RG. 7.3.2008 / 26809 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç ve kapsam MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren...
  7. T

Teftişte İstenen Belgeler

KİMLİK BİLGİLERİNİZ Adınız – Soyadınız :…………………………………………. T.C. Kimlik Numaranız:…………………………………….. Kurum Sicil Numaranız:…………………………………….. Hizmet yılınız ………yıl. Kadro Dereceniz:…….…./………. Branşınız:……………………………,Sınıfınız:…./…………. Şube Rehberliği:……/….…, Kulüp:…………………………. BULUNDURACAĞINIZ DOSYALAR...
  8. T

Şube Öğretmenler Kurulu Yönetmeliği

Şube Öğretmenler Kurulu Yönetmeliği
  9. T

Sınıf Kulüp Dağılımı Listesi

Sınıf Kulüp Dağılımı Listesi
  10. T

Devlet Memurları Sicil Yönetmeliği

Devlet Memurları Sicil Yönetmeliği R.G. Tarihi ve Sayısı:18/06/1986-19255 BÖLÜM 1 Genel Hükümler Amaç Madde 1 - Bu Yönetmelik'in amacı, Devlet Memurunun mesleki ehliyetinin tespiti için sicilinde bulunacak bilgileri, ayrılış sicilinin verileceği halleri, sicil raporunun şeklini, taşıyacağı...
  11. T

Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu

Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu
  12. T

Şube Rehber Öğretmeninin Görevleri

SINIF-ŞUBE REHBER ÖĞRETMENİNİN YAPACAĞI ÇALIŞMALAR a) Sınıf/ Şube rehber öğretmenleri; ‘Okul Rehberlik Hizmetleri Yönetmeliği’ ile ‘İlköğretimde Yöneltme Yönergesi’nde ve öğrenci kulübü çalışmalarında sınıf rehber öğretmenleri için belirtilen görevleri yaparlar. (TD. 2524, 2552, 2569) * Sınıf/...
  13. T

Anadolu Öğretmen Lisesine Öğrenci Seçimi

Anadolu Öğretmen Lisesine Öğrenci Seçimi
  14. T

Performans Proje Ödevleri ile ilgili yönetmelikler

Performans Proje Ödevleri ile ilgili yönetmelikler
  15. T

Ölçme ve Değerlendirme Uygulamaları İle İlgili Açıklamalar

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu BaşkanlığıSayı: B.08.0.TTK.0.01.01/12225 24.11.2005 Konu: Ölçme ve Değerlendirme Uygulamaları İle İlgili Açıklamalar İlgi: 02.09.2005 tarih ve...
  16. T

Nöbet İşleri Talimatı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI NÖBET HİZMETLERİ ÖZEL TALİMATI ÖZETİ HİZMETE ÖZEL GENEL ESALAR BİRİNCİ BÖLÜM 1-AMAÇ: Bu talimatın amacı: “Milli Eğitim Bakanlığı Koruyucu Güvenlik Özel Talimatı”nda yer alan taşra teşkilatlarında bir bütün olarak genel güvenliğin sağlanması amacını...
  17. T

Norm Kadro Yönetmeliği

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL VE KURUMLARIN YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN NORM KADROLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİKBakanlar Kurulu Kararı : 16.7.1999-99/13184 Resmî Gazete : 10.8.1999- 23782 Ek ve Değişiklikler: 1) 30.11.2003- 25302 RG) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1-...
  18. T

Öğretmen/Branş Dersliği

Derslik Sistemi
  19. T

Takdir Teşekkür Yönergesi

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü SAYI: B.08.0.PGM.0.23.01.07-6/2572-99716 TARİH: 20/10/1999 KONU: Takdir ve Teşekkür Yönergesi MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONELİNE TAKDİR VE TEŞEKKÜR BELGESİ...
Geri