• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. T

Kurtuluş Savaşı Örgütlenme Dönemi

MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİ (1919-1923)  Milli mücadele dönemi  Örgütlenme Dönemi: M. Kemal’in Samsun’a çıkışından savaşların başlamasına kadar olan dönemdir.  Cepheler Dönemi: Ermenilere karşı yapılan mücadele ile başlayıp Mudanya Mütarekesi’nin imzalanması ile sona eren dönemdir.  Mustafa Kemal...
  2. T

Proje Ödevi İçin Kapak

kapak
  3. T

Lozan Anlaşması Not Halinde

Lozan Antlaşması (24 Temmuz 1923) İsmet İnönü Konferansta TBMM’yi temsil etti. Kesinlikle Taviz verilmeyecek konular şunlardı. 1 – Kapitülasyonlar 2 – Ermeni Yurdu 3 – Musul Meselesi Görüşmeler de Kapitülasyonlar, Dış borçlar Musul ve Azınlık konularında anlaşmazlık ortaya çıktı. Ve konfe-rans...
  4. T

Mezopotamya Medeniyetlerinin Başlıca Özellikleri

Düzlük bir bölge olmasından dolayı kolaylıkla istilalara uğramıştır. Bölge taş bakımından fakir olduğundan günümüze az sayıda eser vermiştir.Ama yazı geliştiği için edebi eserlerde gelişmişti.Bunların başında destanlar vardı.En tanınmış eserleri “Gılgamış Destanı, Tufan Hikayesi ve Yaradılış...
  5. T

Veli Toplantısı Dökümanları

Veli Toplantısı
  6. T

Veli Toplantısı İçin İmza Sirküsü

Veli toplantısına katılan velilerin imzası
  7. T

Proje Görevi Dağılım Listesi

Sınıf öğretmenlerinin derslere göre proje dağıtım listesi
  8. T

Atatürk ve Manastır

Manastır
  9. T

Atatürk ve İstanbul

İstanbul
  10. T

Atatürk ve Sofya

Sofya
  11. T

Atatürk ve Selanik

Selanik
  12. T

Senebaşı Düzey Belirleme Sınavı

5.sınıf GÜLAY HOCAM ÇALIŞMANIZI DÜZENLEYİP YENİDEN YÜKLEDİM TEŞEKKÜRLER
  13. T

Belirli Gün Ve Haftalar Çizelgesi

Günler ve Haftalar İlköğretim Haftası (Eylül ayının 3. haftası) Demiryolları Haftası (Eylül ayının son haftası) Gaziler Günü (19 Eylül) Hayvanları Koruma Günü (4 Ekim) Ahilik Kültürü Haftası (8-12 Ekim) Birleşmiş Milletler Günü (24 Ekim) Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Organ Bağışı ve Nakli...
  14. T

İlköğretim Haftası Kutlama Programı

İlköğretim Haftası
Geri