• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. B

Atatürk'ün Kişiliği

Atatürk'ün Kişiliği paylaşımın için Teşekkür Ederim
  2. B

Atatürk Tarih Şeridi

Atatürk Tarih Şeridi paylaşım için Teşekkür Ederim
  3. B

atatürk'ün sözleri

AHLAK Tehdide dayanan ahlak, bir erdemlilik olmadığından başka, güvenilmeye de layık değildir. Birtakım kuşbeyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir kıymeti ve önemi yoktur. Bir milletin ahlak değeri, o milletin yükselmesini sağlar. Bir millet, zenginliğiyle...
  4. B

Çanakkale Destanı

Çanakkale Destanı açamıyorum
  5. B

Çanakkaleden bir anı...

Faruk Demir anlatıyor: Makam arabamın arka koltuğunda bir göreve gidiyorum. Yol uzayınca, elimdeki gazetenin hatıralar bölümünü okumaya başlıyorum. Okuduğum yazının bana ilham ettiği birkaç cümle dökülüyor ağzımdan: Yahu bu millet gerçekten çok büyük bir millet... Şöförüm Ünver'le göz göze...
  6. B

Selanik Atatürk Evi

Selanik Atatürk Evi paylaşım için teşekürler:)
  7. B

Belgesel:Derinlerdeki Tarih

Belgesel:Derinlerdeki Tarih teşekürler
  8. B

ATATÜRK'E YAZILAN ŞİİRLER...

BİR RESİMDE ATATÜRK İzmir’e girişini Atatürk’ün Bir kahve duvarındaki resimde gördüm Bir ılık güz öğlesinde Şanlı haki urbası üstünde Koymuştu kılıcını içine kınının Yürüyordu arasında sevgili halkının Ayağında Anadolu’dan getirdiği toz Bir inanç gözlerinde tükenmez Alabildiğine insan...
  9. B

Dünyanın Gözünde Atatürk

Dünyanın Gözünde Atatürk teşekür ederim palaşımın için emeğine salık.
  10. B

Akraba Evliliği

Akraba Evliliği :):):) çok komikti emeğine salık
  11. B

Komik Karikatürler

Komik Karikatürler emeğine salık çok komikti :)
  12. B

atatür ve spor

"Türk sosyal bünyesinde spor hareketlerini düzenlemekle görevli olanlar, Türk çocuklarının spor hayatını yükseltmeyi düşünürken, sadece gösteriş için, herhangi bir yarışmada, kazanmak emeliyle, bir spor çizmezler. Esas olan, bütün, her yaştaki Türkler için beden eğitimi sağlamaktadır." Atatürk...
  13. B

Piramitler

Piramitler emeğine salık ama bir kaç tane daha koysaydın daha ii olurdu
  14. B

Türk Dünyası

Türk Dünyası paylaşım için tşkler
  15. B

M.Kemal Atatürk'ün anıları

Atatürk'ün Anıları BÜYÜK ADAM ÖLÜNCE Sene 1938, 10 Kasım... İstanbul Üniversitesi’nde saat 9'u 5 geçenin meşum haberi duyulmuş... Bir alman profesör var, Hukuk Fakültesinde, o da duymuş, şaşırmış. Derse girsin mi, girmesin mi bir türlü karar veremiyor. O sırada aklına rektöre müracaat etmek...
  16. B

çanakkale'de şehit mektubu

Yakup Kadri Karaosmanoğlu’nun Bir Şehid Mezadı adlı hazin bir hikayesi vardır. Kurtuluş Savaşı’nda şehid olan erlerin eşyalarının nasıl mezada konup satıldığını, topu topu bir küçücük bavula sığacak kadar olan bu şehid eşyalarını ailelerine göndermenin masraf ve zahmetini falan anlatır bu...
  17. B

Kara Murat

Kara Murat emeğine salık çok komik bir karikatür
Geri