• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. L

Dört şehir ve atatürk

Atatürk'ün hayatında özel bir yeri olan 4 şehrin incelenmesi sunusu
  2. L

Batıya Erken AÇılan Kent

Batıya Erken Açılan Kent - Selanik sunumudur. Osmanlıyı kurtarma akımları Selanik M. Kemal ve ailesi
  3. L

SKETCUP

Arkadaşlar burada sketcupda bişiler yapanınız varsa resimlerini paylaşabilirsiniz. Bende oyun yaması için stad yapmaya çalışıyorum ama güzel olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim
  4. L

Uygurlar -2

uygurlarla ilgili sunu
  5. L

Nerden Nereye

Ekonomiyle ilgili sunu..
  6. L

İPEKYOLU2

İpekyoluyla ilgili sunudur.
  7. L

Dünya Kağıt Üzerinde Haritalar

... Haritalarla ilgili sunu....
  8. L

Beğen Düğmesi olsa

beğen düğmesi olsa fikir yazılarında biribirimizin düşüncelerini beğenirdik. böyle bişi olsa iyi olur.
  9. L

tüm ünite ful etkinlik gell

bütün ünitenin etkinlikleri doğru-yanlış eşleştirme boşluk doldurma karikatür
  10. L

3. ünite not

Bilgisayar Bilgisi Bölümündeki "Hangi İnternet Tarayıcısını Kullanıyorsun?" anketini lütfen cevaplayınız! 3. ünite Not Aşağıdan ataç olan yerden indiriniz (bilmeyenler için) S O S Y A L B İ L G İ L E R . B İ Z wolf t met2
  11. L

Nüfus Konusu Test

arkadaşlar pek güzel olmadı ama yine de bakın! Hakkari'deki şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz!
  12. L

Sitenin Geçmişine Yolculuk

Bu wayback machine her sitenin geçmişini arşivliyor googleden wayback machine yazıp ilk çıkana tıklayın ve http nin yanına adresi yazın ayrıca aşağıdkai worde bakın sitenin şubat 2007 hali
  13. L

Anadolu Ana Yurt-Osmanlı Ordusu

Anadolu Ana Yurt bide Osmanlının anlatımı ve ordusu
  14. L

DEVLET VE VATANDAŞ EL ELE

devlet ve vatandaş el ele eğitim ve çalışma hakkı iç ve dış göç, neden ve sonuçlar yerleşme ve seyhat özgürlüğü beyin göçü konuları vardır. GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
  15. L

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU

Hocaların genellikle bukonuda olduğunu düşünüyorum
  16. L

Hangi İnternet Tarayıcısı

Bence en iyisi chrome reklamlar yanıltır sanmayın denedim internet exporler hep kasarken chrome çok hızlı çalıştırıyor. bi derginin önerisiyle operayı denedim ama o da explorer gibi
  17. L

1. ÜNİTE TEST VE ETKİNLİK

İçinde test ve etkinlik var 7. sınıf 1. ünite
  18. L

7. Sınıf I. Ünite Burdan Buyrun-Bütün Üniteyi Kapsıyor

7. Sınıf 1. Ünitenin tüm konuları bu slyatın içindedir. Ayrıca etkinlikler de vardır slaytın için
  19. L

İLETİŞİM VE ETKİLİ DİNLEME-NOT

[glow=red,2,300]İletişim ve İnsna ilişkileri ünitesinin tüm konularının notları vardır. Word Belgesi Ö Z E N T İ O L M A ! Ö Z E N T İ O L M A ! Ö Z E N T İ O L M A !
  20. L

Yeryüzünde Yaşam ve İpek Yolunda Türkler

İpek Yolunda Türklerden de var ama olsun ikisini aynı paylaşayım dedim.
Geri