• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. L

İklimler ve Etkileyen Unsurlar 1

Arkadaşlar dhaa devam edeceğim ama şimdilik bu kadar. Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum
  2. L

Açılmasını İstediğiniz Bölüm

Açılmasını İstediğiniz Bölüm Hocam, normalde testleri hemen yapılacak olarak yayınlamıyoruz sitede. İnteraktif (anında çözülebilir) test olarak da ayrı bir bölüm açsak , sınavlarda filan fotokop, çektirmeye gerek kalmaz
  3. L

Yeni bir din doğuyor- Türk medneiyeti tarihi alıntı

Yeni bir din doğuyor- Türk medneiyeti tarihi alıntı Hicretin sonuçları olcaktı yanlış yazmışım
  4. L

Yeni bir din doğuyor- Türk medneiyeti tarihi alıntı

www.sosyalbilgiler.biz İslamiyet öncesi, Hz. Muhammed Dönemiyle ilgili, Emevilere kadar sürüyor, Emeviler hakkında biraz bilgi var daha decam edeceğim diğeri de önceden yayınladığım bir word belgesi. Türk Medneiyeti Tarihi. o da içinde bulunuyor Eklemeye devam edeceğim SKağan ;D :D Emeğe...
  5. L

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız? Herkese selam. Ben İznik Bursa'da Kılıcaslan İlköğretim Okulunda okuyorum.6 A sınıfındanım. Belki tanıyanlar olur diye: Sosyal hocamın adı Kenan Kodal. Bu site çok güzel. İyi çalışmalar
  6. L

MEDENİYET VE KÜLTÜR

Yazdığım yazıyı Ziya Gökalp'in "Türk Medeniyeti Tarihi" kitabından aldım. Kendi bildiklerimi ekledim ama yazmak için çok uğraştım. Okursanız sevinirim. Aşağıda Word Dosyası ile yazılmış içeriği var. Yer kaplamasın diye böyle yaptım.
  7. L

Dünyayı Keşfediyoruz

"Dünyayı Keşfediyoruz" konu başlıklı sunumun sınırlama konusu matematik konumdur. : :) :) :)
Geri