• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. L

Proje Ödevleri İçin Kapak

Proje Ödevleri İçin Kapak teşekkürler
  2. L

Bölgemizi Tanıyalım

Bölgemizi Tanıyalım arkadas güzel yapmıssın ama bunu word doyasına koy bu kadar yer kaplamasın
  3. L

Power Pointe Arka Plan Resmi Koyma

Power Pointe Arka Plan Resmi Koyma nası arkadas anlamadık hem bu 2007 galiba bende 2003 var peki 2003'te de oluyor mu? oluyorsa biraz daha resim koy ve anlat pek anlamadım da o yüzden
  4. L

Marmara Bölgesi Sunusu

Marmara Bölgesi Sunusu teşekkürler
  5. L

1. Ünite- Hak ve Sorumluluklar dahil

1. ünite olgu ve görüşten başlıyor sunu hak ve sorumlukları da işliyor ve bitiyor 11 slaytlık Emeğe Saygı! SBilgiler Seyit Kağan Karcı
  6. L

İlk Çağ Uygarlıklarından Günümüze

İlk Çağ Uygarlıklarından Günümüze teşekkürler
  7. L

İlk Türkislam Devletleri

Önceki sunun devamıdır. İpekyolunda Türkler ünitesi sunularının hepsi yayınlanmıştır.
  8. L

Çanakkale'de İnligiz Oyunu..

Çanakkale'de İnligiz Oyunu.. ize video bulunamadı diyor açılmıyor
  9. L

Talas Savaşı ve Karahanlılar

Arkadaşlar Talas savaşı ve karahnlıların ksıa anlatomı
  10. L

Göktürkler

Arkadaşlar Göktürkler ve Kutluk Devletini içeriyor sunu
  11. L

Büyük Hun Devleti

Büyük Hun Devleti ya anlamıyonuz mu ben hoca değilim adımı "hocadeğil" diye değiştircem yha.
  12. L

6.sınıf ders notları Yeni Müfredata Uygun ''Yeryüzünde Yaşam'' Ünitesi

6.sınıf ders notları Yeni Müfredata Uygun ''Yeryüzünde Yaşam'' Ünitesi tşkrlr
  13. L

Büyük Hun Devleti

Arkadaşlar Pek güzel olmadı ama bakmanızda yarar var; Emeğe Saygı! Büyük Hun Devleti ve Kavimler Göçüyle ilgili
  14. L

TC İnk. Ta. 2-3. Ünite Etkinlik

2.İLE 3. ÜNİTE ETKİNLİĞİ KENDİ EMEĞİM. Teşekkür Ederim daha güzel olabilirdi
  15. L

Yazıtlardaki Uygarlık: Göktürkler

Yazıtlardaki Uygarlık: Göktürkler Teşekkürler
  16. L

Dünya'yı Keşfediyoruz- İslam Dönemi vb

Dünya'yı Keşfediyoruz- İslam Dönemi vb ben hoca değilim öğrenciyim herkes diyo hoca diye ya ben 6'ya gidiyorum. He bu arada Kaynağım: Okyanus Yayıncılık Sosyal Bilgiler Konu anlatan kitap, bu kitaptan yararlandım ve kendi bilgilerim
  17. L

Dünya'yı Keşfediyoruz- İslam Dönemi vb

Arkadaşlar aslında bu sunuları ve ders notu farklı farklı vermem gerekirdi ama şimdiye kadar yaptığım her sunuyu bu WIn arşivinde paylaşmak istedim. Bu WIN arşivinde; 1.Geçmişten Günümüze Yaşam 2.Anadolu Uygarlıkları- Hititler 3. Anadolu Uygarlıkları- Frigyalılar 4.İslamiyet Öncesi- Abbasiler...
  18. L

6.sınıf ders notları Yeni Müfredata Uygun ''Yeryüzünde Yaşam'' Ünitesi

6.sınıf ders notları Yeni Müfredata Uygun ''Yeryüzünde Yaşam'' Ünitesi teşekkürler ürün doyasına koyacağım bunu
  19. L

Yeni bir din doğuyor- Türk medneiyeti tarihi alıntı

Yeni bir din doğuyor- Türk medneiyeti tarihi alıntı aşağıdan yazıo ya .rar diye tıkla oryaya yükleniyo kaydet de he öyle yapılacaktır işte..
  20. L

İlk Çağlar

İlk Çağlar arkadaşlar bi konuya açıklık getireyim aslında karanlık devirler dediğinmiz dönemlerde insanlar belki bilgissayar oynayamıyorlardı (onu da bilmiyoruz !) ama şimdi yapılan köprülerden yada binalardan, oymacılık eserlerinden daha iyi şeyler yapıyolardı. Hem Hz. Adem ilk insan deilmi? O...
Geri