• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. A

İnk.tar.4.üniteye Kadar 1000'e Yakın Soru

İnk.tar.4.üniteye Kadar 1000'e Yakın Soru kaliteli sorular ... eline sağlık hocam...
  2. A

ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR TESTİ 1

ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR TESTİ 1 teşekkürler hocam elinize sağlık kaliteli sorular...
  3. A

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok)

Sosyal Bilgiler Dersi Programları ( Konu özetleri, Testler, Oyunlar.. Yok Yok ) ALLAH razı olsun hocam elinize emeğinize sağlık....
  4. A

panaroma 1453 e gittiniz mi?

panaroma 1453 e gittiniz mi? panorama 1453 e de mutlaka uğrayın hocam ben gittim gerçekten güzel ve etkileyici ...
  5. A

Amasya-Merzifon-Çaybaşı Köyü Ahmet Faruk Çörekçi İ.Ö.O. Sosyal Bilgiler Dersliği

Amasya-Merzifon-Çaybaşı Köyü Ahmet Faruk Çörekçi İ.Ö.O. Sosyal Bilgiler Dersliği hocam sınıfınız çok güzel, özelikle de haritalığınız...paylaşım için teşekürler...
  6. A

2007-2008 6.sınıf 6.ünite Demokrasinin Serüveni

2007-2008 6.sınıf 6.ünite Demokrasinin Serüveni teşekkürler hocam ALLAH razı olsun ...arkadaşların yorumlarına kesinlikle katılıyorum...
  7. A

Siz Bilmezsiniz..(ermenilerle İlgili Kısa Bir Sunu)

Siz Bilmezsiniz..(ermenilerle İlgili Kısa Bir Sunu) ALLAH RAZI OLSUN HOCAM....,
  8. A

23 Nisan Konuşması

23 Nisan Konuşması çok teşekkür ederiz hocam ellerine yüreğine sağlık...
  9. A

2007-2008 6.sınıf 6.ünite Demokrasinin Serüveni

2007-2008 6.sınıf 6.ünite Demokrasinin Serüveni teşekkür ediyoruz hocam ellerine sağlık...
  10. A

Yeryüzünde Yaşam Testi

Yeryüzünde Yaşam Testi ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK, KALİTELİ SORULAR HAZIRLAMIŞSINIZ...
  11. A

İnönü Üniversitesi Tarih Öğretmenliği Mezunları

İnönü Üniversitesi Tarih Öğretmenliği Mezunları TAHİR ERDOĞAN ŞAHİN VE MESUT AYDIN HOCALARIMA TEŞEKKÜRLER...
Geri