• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. esragorki

insan hakları haftası

insan hakları haftası hocam 4 öğrencim program boyunca sahnenin köşelerinde oturacak birinin ağzı siyah bantlı birinin elleri zincirli bir bayan yüzü gözü morluk içinde ve bir çocuk okul kıyafetiyle boya sandığı önünde programda şiirler ve konuşmalardan sonra en son ellerinde pankartlarla...
  2. esragorki

İnternette Vitamin Var

İnternette Vitamin Var hocam vitaminde neden inkılap tarihi yok acaba?
  3. esragorki

Çengelköy İ.o. Sosyal Bilgiler Sınıfımız

Çengelköy İ.o. Sosyal Bilgiler Sınıfımız dumbulli hocam model ajans sitesine baktım süper sınıf tasarımları var ama inkılap ğpanosunu göremedim fotoğrafı varmı sizde birde nekadara aldınız
  4. esragorki

6.Sınıf / II.Ünite-Yeryüzünde Yaşam Ünite Testi

6.Sınıf / II.Ünite-Yeryüzünde Yaşam Ünite Testi hocam emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma tam da ihtiyacım olan kazanım değerlendirme testi keşke 8ler için de olsaydı:)
  5. esragorki

6.Sınıf / I.Ünite-Sosyal Bilgiler Öğreniyorum Ünite Testi

6.Sınıf / I.Ünite-Sosyal Bilgiler Öğreniyorum Ünite Testi HOCAM BÖYLE BİR PROGRAM ÇOK İŞİME YARADI ANCAK YAZDIRIRKEN 2 SAYFALIK TEST 3 SAYFA ÇIKIYOR SON KISIM YARIM KALIYOR VE 3TE DEVAM EDİYOR SORUN NE ACABA
  6. esragorki

Vatandaşlık Dersi Sınıf Gözlem Formu

Vatandaşlık Dersi Sınıf Gözlem Formu hocam web safasında problem var
  7. esragorki

Akademik Benlik Kavramı Ölçeği

Akademik Benlik Kavramı Ölçeği erkan hocam linki kontrol edermisiniz bir sorun var
  8. esragorki

akıllı tahta uygulaması

akıllı tahta uygulaması :) kusura bakmayın hocam baya da anlatmışım:)
  9. esragorki

akıllı tahta uygulaması

akıllı tahta uygulaması hocam öncelikle kalemmle çalışma yapın derste zorlukla karşılaşmayın birde kalibrasyon çokönemli her kullanımda yapın yoksa alakasız yerde çıkıyor yaptıklarınız slaytarda akıllı tahta programı içinden her sunumu açamıyorsunuz mesela ancak akıllı tahta araç çubuğunu açıp...
  10. esragorki

okul meclisi rehberöğretmenliği

okul meclisi rehberöğretmenliği arkadaşlar bu konuda yaptığınız farklı çalışmaları anlatırsanız sevinirim bende ilk kez uyglayacağım taslak oluştu kafamda ancak böyle ilgi çekecek hoş ayrıntılar olursa daha güzel olur diye düşünüyorum
  11. esragorki

demokrasi ve insan hakları kulübünü sosyal bilgiler öğretmeni almak zorunda mı?

demokrasi ve insan hakları kulübünü sosyal bilgiler öğretmeni almak zorunda mı? eski okulumda kurulmuyor bende istediğim bir kulübü alıyordum hiçbir sorunda çıkmadı ama yeni okulumda zorunlu deniyor ve tabiki bana kalıyor
  12. esragorki

Aranızda 18 Mart Üniv.sosyal Bilgiler Mezunu Yok Mu?

Aranızda 18 Mart Üniv.sosyal Bilgiler Mezunu Yok Mu? 2005 mezunuyum Ayvacık ın ardından Eceabatta çalışıyorum...
  13. esragorki

Materyal ve Etkinlik Hazırlama

Materyal ve Etkinlik Hazırlama arkadaşlar benim anlamadığım materyal ve etkinlik hazırlamala ilgili bir sunummu hazırlıycaz yoksa kendi alanımızda bir örnek hazırlayıp onun sunumunu mu hazırlyıcaz?
  14. esragorki

Sosyal bilgiler dersine yönelik örnek materyal ve etkinlik hazırlama

Sosyal bilgiler dersine yönelik örnek materyal ve etkinlik hazırlama bizde tüm ödevler sunum şeklinde istendi benimde konum bu bir fikri olan var mı? slaytta belirlediğim bir etkinliğin yapılışını mı anlatmalıyım?
  15. esragorki

Türk Büyükleri (nevruz için)

Türk dünyası ve toplulukları haftasında canlandırılmak üzere hükümdarlarımızı anlatan küçük bir tanıtım kıyafetlerle hoş bir hale gelebilir
  16. esragorki

sos. Bilg. dersliği için yardım

sos. Bilg. dersliği için yardım hocam bizim tüm sınıflarımızda projeksiyon var hepsinin markası farklı ama bir önemi olmadığını düşünüyorum hepsinden memnunuz çünkü hocalarımın dediği gibi sınıf ortamının karanlık olması önemli projeksiyon perdem geçen yıl parçalanmış yeni aldım 60 tl çok...
  17. esragorki

I. İnönü Savaşı Pano Çalışması

I. İnönü Savaşı Pano Çalışması hocam Büyük Taarruz'unki yokmu:)
  18. esragorki

MUSTAFA KEMAL'E SUİKAST GİRİŞİMİ

HEP SİTEDEKİ SLAYTLARDAN YARARLANAN BEN BULAMADIĞIM İÇİN BU KONUDA HAZIRLAMAK ZORUNDA KALDIM:)
  19. esragorki

Sosyal Bilgiler Dersinde Kullanılacak Şifreler

ÇOK KLASİK BİLİRSİNİZ AMA EKLİM YİNEDE FRANSIZ İhtilalinin dünyaya yaydığı fikir akımları H.A.M.İ.D.E hürriyet adalet milliyetçilik insan hakları demokrasi eşitlik sonra birde Balkan antantı ülkeleri TeYYaRe sessiz harfler Türkiye Yunanistan Yugoslavya Romanya
  20. esragorki

Devlet Vatandaş El Ele

Erkan hocam artık çocuklarda sizi tanıyor ve tebrik ediyor isminizi silmeden kullnıyorum slaytları ve konuları tam anlamıyla pekiştiriyor sağolun emeğinize sağlık
Geri