• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. S

Ağrı-Diyadin-Taşkesen Ortaokulu Sosyal Bilgiler Sergim

Ağrı-Diyadin-Taşkesen Ortaokulu Sosyal Bilgiler Sergim emeginize saglık hocam tebrikler... ne yalan söyliyeyim kıskandım valla bir köy okulundayım ögrencilerim sadece kartona yazı yazıp gelıyorlar. derslerde birazcık geliştirmeye çalışıyorum bunu inşallah bende böyle eserler çıkaracagım...
  2. S

TEFTİŞTE İSTENENLER

TEFTİŞTE İSTENENLER bizim müdür sagolsun bunların hepsını istiyor allahım delırecem meslegımden sogudum dersıme vakıt kalmıyor evrak hazırlamaktn
  3. S

"ipek yolunda türkler " ünitesine ait konu sunumları ve etkinliker

"ipek yolunda türkler " ünitesine ait konu sunumları ve etkinliker hocam alternatif lınk yokmu acaba
  4. S

Türk Tarihinde yolculuk ünitesi (tamamı) , sunum, soru ,etkinlik, konu filmleri.

Türk Tarihinde yolculuk ünitesi (tamamı) , sunum, soru ,etkinlik, konu filmleri. bu link yasaklı dıyor hocam alternatıf lınk verırsenız çok sevınırım
  5. S

Milli uyanış-Ya istiklal ya ölüm merdiven projesi

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ELİNİZE SAGLIK..
  6. S

7. Sınıf 2. Dönem Per. Gör. Herşeyi Hazır

7. SINIF 2. DÖNEM PERFORMANS GÖREVİ.HERŞEYİ HAZIR TEŞEKKÜRLER ELİNİZE SAGLIK
  7. S

Ülkemizde Nüfus-4 ( Devlet-Vatandaş El Ele ) Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Ülkemizde Nüfus-4 ( Devlet-Vatandaş El Ele ) Konu Anlatım ve Soru Sunusu LINKLER AÇILMIYOR 4ŞHARED OLANLAR NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLURMUSUNUZZZ
  8. S

2011-2012 Medya Okuryazarlığı Dersi Yıllık Planı

2011-2012 Medya Okuryazarlığı Dersi Yıllık Planı nasıl indirecegi yardımcıolurmusunuz lütfen
Geri