• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. G

2013/14 2.dönem 3,sınav

Arkadaşlar güle güle kullanın...
  2. G

bu sorunun cevabını bilen var mı

bu sorunun cevabını bilen var mı Seçenekler ?????
  3. G

Yaptırdığım Materyaller

YAPTIRDIĞIM MATERYALLER:) bi bakarmısınız :) Mesleğimize ve çocuklarımıza olan sevgi/saygı yı okudum yaptırdıklarınız da... Bu bayrağı sizin gibi öğretmenlere devredecek olmak güzel..
  4. G

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı???

Bir Arkadaşımız forumda dile getirmiş,benim de çok hoşuma gitmişti. ''Cumhuriyet;başkaları da var demektir, Demokrasi ise O başkalarına katlanabilmektir.''Ne güzel. Bilindiği gibi Cumhuriyet bir devlet şekli Demokrasi ise yaşam biçimi.Bu ikili ile ideal olanı yakalayabiliyorsunuz..
  5. G

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL ''Farklılığınızı'' bir kez daha ortaya koydunuz.. Ellerinize yüreğinize sağlık.. Teşekkür ederim sayın Hocam.
  6. G

2.dönem 1. sınav (Bol göreselli, Karma tipte sorular bulunan)

2.dönem 1. sınav (Bol göreselli, Karma tipte sorular bulunan) teşekkürler....
  7. G

Dijital Turkiye Ansiklopedisi

Dijital Turkiye Ansiklopedisi Sayın Hocam maalesef çözülememiş, link hata veriyor.. Saygılar
  8. G

II. Mahmut Dönemi yenilikleri Şarklılı Öğretim Klibi

II:mahmut klibi Emeği geçenlere teşekkürler...
  9. G

Anadolu ve Mezopotamya Uygarlığı-Etkinlikli-Erdoğan GÜL

Anadolu ve Mezopotamya Uygarlığı-Etkinlikli-Erdoğan GÜL Erdoğan Hocam Size ben ne diyeyim? Tek kelime ile harika olmuş.............. teşekkürler. (not:hotmail hesabınıza bir e mail göndermiştim bu konuda iletişim kurabilirsek sevineceğim..)
  10. G

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bİlgiler I.Dönem I.Yazılı-YEPYENi-

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bİlgiler I.Dönem I.Yazılı-YEPYENi- Sevgili Hemşehrim, Ellerine sağlık.Yüreğine sağlık. Çok güzel olmuş.
  11. G

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayın Erkan İSANMAZ Hocam, 5.sınıf Sosyal Bilgiler Öğretmen Klavuz Kitabını indirdim ama syfalarda problem var.(Şöyleki; Pasifik 5 öğretmen klzvuz kitabın sayfalarında öğretmene verilen talimatlar yer alıyor ama aynı sayfada ''konu'' yer...
  12. G

Kazanımlara uygun sinema filmi tavsiyesi yaparmısınız?

Kazanımlara uygun sinema filmi tavsiyesi yaparmısınız? yine bir ''fetih'' örneğin.. Avrupa da yıllarca itilip kakılan işçi kardeşlerimiz için bir sürü göç hikayeleri..
  13. G

Kazanımlara uygun sinema filmi tavsiyesi yaparmısınız? Sonra.. Bir dostumuz önermiş yukarıda bu filmi.. Arabistanlı Lawrence. hiç fena olmazdı I.Dünya Savaşında Arap Yarımadasında yediğimiz hançeri anlayabilmek adına... Ancak yine söylendiği gibi her filmden bi parça bişeyler alabiliriz...
  14. G

Kazanımlara uygun sinema filmi tavsiyesi yaparmısınız? Kazanımlara uygun sinema filmi tavsiyesi yapar mısınız? Yanıt;Yukarıda önerilmiş filmlere ek olarak, Atatürk'ün bir an için olmadığı varsayımından hareketle;''Osmanlı Cumhuriyeti'' nasıl olurdu?
Geri