• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. G

2014-2015 I. DÖNEM II. YAZILISI BOL GÖRSELLİ

2014-2015 I. DÖNEM II. YAZILISI BOL GÖRSELLİ Ellerinize sağlık Sayın ''karaca1453'' ..
  2. G

Konuşan Haritalar

Konuşan Haritalar Osman Hocam, Emeğine ve Yüreğine sağlık .. Çok teşekkür ederim paylaşımına..
  3. G

2014-2015 SOS 5 1. Dönem 2. Sınav (2 sınav yapanlar için) Test Cevap Anahtarlı

2014-2015 SOS 5 1. Dönem 2. Sınav (2 sınav yapanlar için) Test Cevap Anahtarlı Eyvallah,Öğretmenim.. Sağolun.........
  4. G

M E D Y A O K U R Y A Z A R L I Ğ I TEST SINAVI YANIT ANAHTARLI

Sayın Sema6165 Haklısın.. nasıl olduysa atlamışız orada.. yalnız IV olacak.. Saygılar
  5. G

YEPYENİ VE MÜKEMMEL BİR SINAV !!!!

YEPYENİ VE MÜKEMMEL BİR SINAV !!!! Ellerinize sağlık..
  6. G

M E D Y A O K U R Y A Z A R L I Ğ I D Ü Z E L T M E !!!!

Değerli Öğretmenlerim, Medya Okuryazarlığı 10.soru yanıt anahtarında '' b '' olarak işaretlenmiştir.Doğru yanıtın '' a '' olduğunu bildirir,yanlışlıktan dolayı özür dilerim. Saygılarımla..
  7. G

M E D Y A O K U R Y A Z A R L I Ğ I TEST SINAVI YANIT ANAHTARLI

Değerli paylaşımcılara sunduğum Medya Okuryazarlığı sınavına yanıt anahtarı ekledim. Bi teşekkür istersem beklentim çok yüksek mi olur? SAYGILAR...
  8. G

adım adım türkiye 2

adım adım türkiye 2 Sevgili ''SENTOR'' a teşekkürler...
  9. G

Medya Okuryazarlığı 1.Dönem 1. Sınav

M E D Y A O K U R Y A Z A R L I Ğ I 1.Dönem 1. Sınav Sevgili ''goksan'', ''nesliufuk'', ''maraslim46'', ''Neslihan Hoca'', ''kaygusuz'', ''ali ak27'', ''adem6161'', ''ekin16'', ''seyyah_30'' Sizlere ben teşekkür ediyorum.. Çünki;şu an itibarıyla 700 e yakın arkadaş'a yardımcı olmanın...
  10. G

Medya Okuryazarlığı 1.Dönem 1. Sınav

Umarım teşekkür edecek kadar beğenirsiniz.. İyi paylaşımlar..
  11. G

ÖĞRETMENLERIN 3 AYLIK TATİLİ VE 180 İŞ GÜNÜ ÇALIŞMASI

ÖĞRETMENLERIN 3 AYLIK TATİLİ VE 180 İŞ GÜNÜ ÇALIŞMASI Eline ve Yüreğine sağlık ! Sevgili Çiloğlu....
  12. G

DEZAVANTAJLI ÇOCUKLARIN EGITIM HAKLARI KARSILASILAN SORUNLAR ve ÇÖZÜM

İyi paylaşımlar arkadaşlar.. düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
  13. G

SEÇMELİ DERS UYGULAMALARI, KARSILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER;

Değerli arkadaşlarım, Diğer seminer konuları ile birlikte sunmuştum(2013/14 mesleki çalışmalar dokümanları) ama konu konu yeniden yayınlamakta yarar var sanırım.. iyi paylaşımlar..
  14. G

Ders Kitaplarının incelenmesi

Ders Kitaplarının incelenmesi Sevgili Tungsten in Dikkatine Ders Kitabı incelemesi ile ilgili konuya ''2013/2014 Mesleki Çalışmalar Dokümanları (Derleme)'' gonyalinin 42 de değinilmiştir..
  15. G

2013-14 SOS.BİL. Mesleki çalışmalar Dokümanları (Derleme)

Meslektaşlarım ve Branşdaşlarım incelemeye değer bulacağınızdan eminim..
  16. G

2013-14 5.sınıf son sınav

İyi paylaşımlar..
Geri