Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
250 SORULUK-TC.İNKİLAP TARİHİ-Milli Uyanış-ERDOĞAN GÜL (Fatih Hocamızın Emeği)
EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM AYRICA CEVAP ANAHTARINI DA PAYLAŞIRSANIZ ÇOK DAHA GÜZEL OLUR
MEDYA OKURYAZARLIĞI 2013-2014 YILLIK PLANI ELİNDE OLAN VAR MI?
hocam 8.sınıf yıllık planları açın orada 2. sayfada 2013-2014 medyaokuryazarlığı planı var kolay gelsin
VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ?
arkadaşlar dersin önemi konusunda sizlere katılıyorum ancak ben 1-2 hafta işledim öğrenciler sıklıdık inkılaba devam edelim dediler biz de öyle yaptık biliyorsunuz 2 sene sonra 8 lerde artık vatandaşlık olmayacak. çok önemli ama kaldırıyorlar sadece 4...
Öğretmenlere Tatil Ayarı
anladığım kadarıyla fatura bize çıktı yani biz üç ay! tatil yapıyoruz, gelişmeleri takip etmiyoruz! eğitim yönümüz de eksik! oyüzden öğrenciler başarısız oluyo vay be ne hale geldik allah sonumuzu hayır etsin
Kaç Yıllık Öğretmensiniz
6.yılım ve bu güne kadar çoğunlukla teknolojiyi (projeksiyon) kullanarak ders işledim tabiki derslik sistemi müthiş kocelide çalışan arkadaşlara selam
arkadaşlar sosyal bilgilerden kaç tane ders içi performans görevi vermeyi düşünüyorsunuz? eğer iki tane verirsek ikisine de ayrı ayrı çizelge yapmak gerekiyormu (ölçüt çizelgesi)