• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. T

Selçuk Mezunları

Selçuk Mezunları Yaşar bizim zamanımızda şeker gibi adamdı.Size ne yaptı?Herif sonradan kılın teki olup çıktı galiba :)
  2. T

Sizce Ne Kadar Başarılıyız?

Sizce Ne Kadar Başarılıyız? Dersimiz genellikle daha soyut kavramları içerdiğinden dolayı genel olarak kalıcı olmuyor sanırım.Keşke her türlü gereksinimlerimiz mevcut olsa da dersi biraz daha somut kılabilsek.Ama bizim okulda din kültürü ve ingilizce sınıflarında bile misalen bilgisayar ve...
  3. T

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır Benim zaten tartıştığım ya da haklıyım gibi bir iddiam yok sadece durumumu belirttim ...
  4. T

Kurtuluş Savaşından Resimler

Kurtuluş Savaşından Resimler Paylaşım için teşekkürler ...
  5. T

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır Hocam benim dersine girdiğim tam 10 şube var.Haliyle bunların hepsine ayrı soru hazırlamak durumundayım.Bir de okuması var.Şu halde bile sınavları yap,oku,e-okul a gir zor yetişiyor ...
  6. T

Ben her yıl normal şartlarda 2 sınav yapıyorum ...
  7. T

Osmanlıca Öğreniyorum Programı

Osmanlıca Öğreniyorum Programı Tarih mezunu olduğum için 4 yıl boyunca değişmeyen standart dersimizdi ...
  8. T

Masa Üstüne Ufak Ufak Notlar Yazmak İçin Güzel Bir Program

Masa Üstüne Ufak Ufak Notlar Yazmak İçin Güzel Bir Program Paylaşım için teşekkürler ...
  9. T

Yozgat/çekerek/atatürk İöo Sosyal Bilgiler Dersliğim (Yep Yenilendi)

Yozgat/çekerek/atatürk İöo Sosyal Bilgiler Dersliğim (Yep Yenilendi) Hepsi ayrı güzel de haritalık nefis olmuş ...
  10. T

Velimeşe İ.Ö.O Sosyal Bilgiler Dersliği

Velimeşe İ.Ö.O Sosyal Bilgiler Dersliği Sade ve güzel ...
  11. T

Sınıfımın son hali

Maşallah ...
  12. T

2010 Atamaları Minimum Puanları

2010 İl dışı Atamaları Minimum Puanları Bu tayin sistemini anlamak mümkün değil ...
  13. T

Selçuk Mezunları

1999 Selçuk Tarih Öğrt. mezunuyum.Gonya da çok güzel günler geçirdik.Efsane geri döndü ... ;)
  14. T

Hocalı katliamı

Sözün bittiği yer ... :'(
Geri