Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ
Manisa gibi bir ilde bile tek bir okulda ders yok inanılır gibi değil ... :o
ek ders bulabiliyor musunuz ?
Manisa özellikle bu konuda çok hassas.Sendika ile de görüştüm öyle bir yetkisi var kanunen hiçbirşey yapamazsın dedi başkan.Diğer okullardaki bazı arkadaşlarla da görüştüm onlarda da öyle sayılır ama çoğunun 18-20 saat dersi var yani benim gibi 15 değil.Diğer bazı...
Hocam 2 gün değil 1 günüm dahi boş değil sınıf dahil toplam 16 saat dersim var haftanın 5 gününe yaymışlar sen neden bahsediyorsun ...
Salı günü zaten sadece bir ders var o güne nöbet yazmışlar.Cuma günü 2 saat var.Onları alıp tek dersin olduğu güne koyun bir günüm boş olsun bari dedim ama bakalım nolacak ... ???
Arkadaşlar önceki müdürle bir takım sorunlar yaşamaıştık ama şimdi yeni müdür geldi.Bununla hiçbir sorunum yok zaten dediğim gibi yeni geldi.Şansıma bu da aşırı kuralcı biri.Müdür yardımcısına söyledim '' müdüre söyle tamam derse bir günü boşaltırım '' dedi.Müdür...
Benim 15 saat dersim var hocam buna rağmen haftanın 5 günü de ders koymuşlar programda.Birgün sadece 1 saatim var ayrıca nöbet yazmışlar,birgün 3 saat,birgün 2 saat falan hep.Kafayı yemek üzereyim !!! >:(
İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ
Bizim ders zaten gereksiz önemsiz fuzuli bir ders arkadaşalr yormayın kendinizi >:( >:( >:(