• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. T

Kazanımlara uygun sinema filmi tavsiyesi yaparmısınız?

Kazanımlara uygun sinema filmi tavsiyesi yaparmısınız? Sınıfta film izlettiriyorsunuz ve kimse birşey demiyor ha burda yapsan tefe koyarlar adamı ... >:(
  2. T

sosyal bilgilerde doğal drama ve örnek uygulamaları olan var mı ?

sosyal bilgilerde doğal drama ve örnek uygulamaları olan var mı ? Öğrencilerde ilgi yoksa fazla tat vermiyor malesef ... :(
  3. T

Yeni sınav sistemi "Başarı Değerlendirme Sınavı" ve dershanelerin durumu

Yeni sınav sistemi "Başarı Değerlendirme Sınavı" ve dershanelerin durumu Sınıfta kalma yok nasolsa sınav falan kimin umurunda dingonun ahırına döndü iyice eğitim hak getire ...
  4. T

2 Aralık itibariyle konularda nerelerdeyiz ??

2 Aralık itibariyle konularda nerelerdeyiz ?? 8 lerde uçtunuz anlaşılan siz ben daha yeni Doğu Ve Güney cephelerine başladım ... :o
  5. T

öğretmenlikte kadro kalkıyor iş güvencesi bitiyor

öğretmenlikte kadro kalkıyor iş güvencesi bitiyor + ~ Hocam tamamen katılmaktayım malesef öyle ... >:(
  6. T

TEFTİŞTE İSTENENLER

TEFTİŞTE İSTENENLER Birkaç hafta önce geldiler evrakları hem matbu hem de dijital olarak (laptop) önüne koydum adam derse bile girmeden teşekkür etti gitti ... ;)
  7. T

Öğretmene Yararlı Bilgiler

Öğretmene Yararlı Bilgiler Site ölmüş malesef ... :(
  8. T

öğretmenlikte kadro kalkıyor iş güvencesi bitiyor

öğretmenlikte kadro kalkıyor iş güvencesi bitiyor İşlerin tadı iyice kaçtı yarın öbür gün kıçımıza tekmeyi indirip şutlayacak bunlar herşey beklenir hale geldi ... >:(
  9. T

5.sınıflar nasıl gidiyor?

5.sınıflar nasıl gidiyor? 5 lerde kendimi resmen kreş öğretmeni gibi hissediyorum.Zaten çocuklar sabah ilk ders ya da birkaç ders uyuyor.Ortadaki derslerde gözleri açılıyor kuduruyorlar.Son dersler artık yorgunluktan bitap düşüp yine uyumaya başlıyorlar.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı nasıl...
  10. T

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Başvuru No : 711644 Cevap Metni : Sayın Murat DELLAL, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Dersi 04.06.2007 tarih ve 11 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı ile kabul edilerek uygulamaya konulan ilköğretim...
  11. T

okullarda disiplin sorunu

okullarda disiplin sorunu Bu sistemle çok daha kötü şeyler olacak korkarım ...
  12. T

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz 12 yıla girmek üzereyim ...
  13. T

7.Sınıf Çalışma Takip Defteri

7.Sınıf Çalışma Takip Defteri Teşekkürler 8 ler için yok mu acaba ?
  14. T

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE Gönderdim bakalım nolacak ... :(
  15. T

profesyonel ses efektleri-arşivinizde kesin bulunsun...

profesyonel ses efektleri-arşivinizde kesin bulunsun... Link ölü malesef :(
  16. T

Sosyal Bilgiler Öğreniyorum video sunum

Sosyal Bilgiler Öğreniyorum video sunum Site engelli malesef :(
  17. T

ek dersi olan var mı?

ek dersi olan var mı? O zaman hiç yerinizden kıpırdamayın arkadaşlar yoksa sonra benim gibi mağdur olursunuz ... :(
  18. T

ek dersi olan var mı?

ek dersi olan var mı? Bu nasıl bi cevap yaaa hayret yazmak zorunda değilsinki ... :o :( >:(
  19. T

Öğretmenlere Tatil Ayarı

Öğretmenlere Tatil Ayarı Artık yatarak para kazanamayacaz demekki ... ;)
  20. T

ek dersi olan var mı?

ek dersi olan var mı? 15 +1 saat rehberlik toplam 16 saat dersim var.Geçen sene de aynıydı.Haftanın 5 gününe yayıyorlar.Birgün 1 saat dersim var o güne nöbet yazıyorlar.Birgün 2 birgün 3 saat ders.Kafayı yemek işten bile değil.Umarım siz yaşamazsınız ... >:(
Geri