• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. C

6.SINIF ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI KONU KAVRAMA SINAVI

6.SINIF ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI KONU KAVRAMA SINAVI Teşekkür ederim,ellerinize sağlık
  2. C

Soyadı Kanunu

Soyadı Kanunu Teşekkür ederim Seyit Ahmet Mırık öğrencilerim de ben de çok beğeniyoruz çalışmalarını :)
  3. C

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.)

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) Ellerinize sağlık,çok çok güzel olmuş eleştirmekten ziyade övmek gerekir bu çalışmayı.Sağ olun :)
  4. C

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1 Muhteşem olmuş öğrenciler buna eminim çok sevinecek
  5. C

Ülkemizin Kaynakları Kavram Kartları Etkinliği

Ülkemizin Kaynakları Kavram Kartları Etkinliği çok sağolun gayet güzel
  6. C

Osmanlı Devleti Kuruluş Devri Test Soruları 2

Osmanlı Devleti Kuruluş Devri Test Soruları 2 Sağolun kursta işime yaradı.
  7. C

Degisim ve Gelisim (Rönesans-Reform)

Degisim ve Gelisim (Rönesans-Reform) teşekkür ederim ellerinize sağlık
  8. C

TÜRK TARİHİNE YOLCULUK TEST 1

TÜRK TARİHİNE YOLCULUK TEST 1 sağolun hocam.gayet güzel
  9. C

2. Dönem Zümre (11-12)

2. Dönem Zümre (11-12) teşekkür ederim ellerinize sağlık
  10. C

7 Yarıyıl TATİLi çalışma Kağıdı

7 Yarıyıl TATİLi çalışma Kağıdı ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ OLDU BU ÇALIŞMA....
  11. C

Hunlar-Resim İnceleme Etkinliği (MEB)

Hunlar-Resim İnceleme Etkinliği (MEB) Ellerinize sağlık hocam.Teşekkür ederim
  12. C

7. sınıf sbs kurs planı

7. sınıf sbs kurs planı teşekkür ederim hocam,bu site de olmasa imdadıma yetişen olmayacak :)
  13. C

Orta Asya Da Kurulan İlk Türk Devletleri

Orta Asya Da Kurulan İlk Türk Devletleri Teşekkür ederim :))
  14. C

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri Amin.inşallah hakkıyla görevini yerine getirenlerden oluruz. :-)
  15. C

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri hayırlı olsun hocam.:-)
  16. C

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri 10 temmuz 2010'daki atamalarda Ağrı'ya atandım6 Aralık 2010'da Eskişehir'e atandım hocam.Siz ne zaman göreve başladınız????
  17. C

Enlem ve Boylam Etkinliği

Enlem ve Boylam Etkinliği Çok teşekkür ederim gerçekten güzelmiş :)
  18. C

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri Tamam sezgin hocam tanıdım seni. Beni de sizin sınıftan çok kişi tanır Habibe'nin yanına gelirdik...
  19. C

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri gktrk_bumin_07 ben de 2007 II.Öğretim A şubesi mezunuyum.tanıyor muyum seni?
  20. C

Paralel ve Meridyenler

Paralel ve Meridyenler Çok güzel teşekkür ederim.:))
Geri