• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. S

A KİTAPÇIĞI 14. SORU BAKABİLİR MİSİNİZ?

A KİTAPÇIĞI 14. SORU BAKABİLİR MİSİNİZ? c seçeneğinde bir sorun yok hocam
  2. S

Soruya bakar mısınız?

Erzurum Kongresi'nde; I.Milli sınırlar içinde vatan bir bütündür,parçalanamaz. II.Kuvayı milliyeyi etkin ve milli iradeyi hakim kılmak temel esastır. III.Manda ve himaye kabul edilemez. kararlarından hangisi ya da hangileri kongrenin ulusal bir özellik taşıdığına kanıt olarak gösterilebilir...
  3. S

soruya bakar mısınız.

soruya bakar mısınız. b şıkkı
  4. S

Aşağıdaki soruya acil cevap verir misiniz???

Aşağıdaki soruya acil cevap verir misiniz??? teşekkürler
  5. S

Aşağıdaki soruya acil cevap verir misiniz??? teşekkür ederim hocam
  6. S

10 bin yıl kadar önce insanların büyük çoğunluğu göçebe yaşam sürüyordu.Günümüzde ise insanlar genellikle köylerde ve şehirlerde yaşamaktadır. İnsanların yaşam tarzlarındaki bu değişikliğin en önemli nedeni? A)Ekonomik faaliyetler B)Güvenlik sorunları ben A diyorum ama sanki...
  7. S

SANAYİ İNKİLABI-Basit ve Görsel Anlatım

SANAYİ İNKİLABI-Basit ve Görsel Anlatım teşekkürler hocam
  8. S

Devletler Nasıl Gelişir?

Devletler Nasıl Gelişir? teşekkürler
  9. S

8.SINIF SBS ÖNCESİ GENEL TEKRAR İNKILAP TARİHİ ÇOK SEÇİCİ SORULAR

8.SINIF SBS ÖNCESİ GENEL TEKRAR İNKILAP TARİHİ ÇOK SEÇİCİ SORULAR çok sağolun hocam
  10. S

Nasıl verim Ders İşlerim.

genelde dersi kendim anlatıyorum,bazen öğrencilere veriyorum ardından ben toparlıyorum.ama çabuk unutuyorlar,sanki hiç anlatmamışım gibi.siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?
  11. S

Sizce başarılı bir sosyal bilgiler öğretmeninin özellikleri neler olmalı

Sizce başarılı bir sosyal bilgiler öğretmeninin özellikleri neler olmalı savaş yaptırmaya kalkınca sınıf gerçekten savaş alanına dönüyor hocam
  12. S

Sizce başarılı bir sosyal bilgiler öğretmeninin özellikleri neler olmalı Zeki hocam öyle bir öğrenci profili ne yazık ki çok az
  13. S

Öncelikle dersi sevdirmek gerekiyor galiba,siz ne düşünüyorsunuz?Ama bu her zaman mümkün olmuyor.Tarih konularında özellikle çocuklar sıkılıyor:-(
  14. S

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ çok güzel olmuş gerçekten
  15. S

Bilgi Yarışmaları İçin Genel Kültür Soruları

Bilgi Yarışmaları İçin Genel Kültür Soruları teşekkür ederim
  16. S

Bilgi Yarışmaları İçin Genel Kültür Soruları

Bilgi Yarışmaları İçin Genel Kültür Soruları biz mayıs ayınd a bilgi yarışmasına gideceğiz.daha çok sosyal bilgiler ve inkılap tarihiyle ilgili sorular gönderebilir miyiz?
  17. S

VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ?

Ben kendi adıma ilk dönem işledim.ama şu an onun yerine ink. yapıyoruz.sbs de çıkacak mı vat. konuları,bilgisi olan var mı?bir de benim gibi vat. işlemeyenler yazılıları neye göre yapmayı düşünüyorlar?bilgilendirirseniz sevinirim
  18. S

Konularda Neredeyiz???

Konularda Neredeyiz??? ben 7 lerde zaman içinde bilimi yeni bitirdim,5.üniteye yeni geçtim..çoook geriyim:-( bu arada ben istiyordum ki;konuları bitirip test çözeyim.ama bu gidişle zor.tekrar da yapamıyorum,müfredatı yetiştirmeye çalışıyorum
  19. S

Konularda Neredeyiz???

7 lerde çok geriyim,daha 3 ünite var.6 larda 5.ünitenin ortasındayım.8 lerde 2.dünya savaşına başlıcam.5lerde 1 ülke 1 bayrak.nasıl yetiştiricem bilmiyorum
  20. S

19 MAYIS SONRASI 20 MAYIS ORTAOKULLARINA TATİL Mİ?

19 MAYIS SONRASI 20 MAYIS ORTAOKULLARINA TATİL Mİ? 20 mayıs tatil değil
Geri