• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. S

Harita ve Ölçek Video Sunum

4shared açılmıyor :(
  2. S

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz? ayrıca çalışma kitabını ödev veriyorum çoğu yapmamış olsa da. sınıfta da çalışma kitabı etkinliklerini yaptırmıyorum çünkü öğrenciye bişey kazandırdığına inanmıyorum
  3. S

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz? öğrenciye okutturmayı sevmiyorum slaytlardan anlatmaya çalışıyorum
  4. S

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz? her yerde sorun aynı galiba öğrenciler zaten dersimizi sevmiyor birde bu zorluk var size katılıyorum hocam öğrenci sosyal bilgiler dersini sevmiyor ve bunu her dile getirdiklerinde ders anlatasım bile gelmiyor.Ben artık yazdırmıyorum.dEFTER KİTAPLARDAN ALDIRDIM...
  5. S

Trablusgarp Savaşı ile ilgili sıkıntı

Trablusgarp Savaşı ile ilgili sıkıntı Erkan Hocamızın bu konuyla ilgili açıklaması: Trablusgarp için M. Kemalin ilk askeri başarısıdır diyoruz. Derne ve Tobrukta başarılı bir savunma yapmıştır. Çanakkale savaşı için ise tanınmasını sağlayan ve Kurtuluş Savaşında önder olmasını sağlayan cephe...
  6. S

Trablusgarp Savaşı ile ilgili sıkıntı

Trablusgarp Savaşı ile ilgili sıkıntı Hocam sanki zafer diyince daha büyük,daha geniş ölçekli bir başarı geliyor insanın aklına -ki bir bakıma öyledir de çünkü A tatürk'ün Çanakkale'deki başarıları ulusal ve uluslararası çapta yankı bulmuştur.Trablusgarb'da İtalyanları geri püskürtmüştür,bu...
  7. S

ATATÜRK İLKELERİ KLİBİ

ATATÜRK İLKELERİ KLİBİ çok güzel elinize sağlık
  8. S

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz?

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz? 5ler:bayramlarımız 6:yerel saat hesapları 7:nüfus 8:1.dünya savaşında cepheler Ben artık hiçbir sınıfa not tutturmayı düşünmüyorum.Vakit kaybından başka bir şey değil
  9. S

6. SINIFLARA YEREL SAAT HESAPLAMALARINI VERİYOR MUSUNUZ?

6. SINIFLARA YEREL SAAT HESAPLAMALARINI VERİYOR MUSUNUZ? Ben bu seneye kadar üzerinde çok durdum,çok örnekler çözdürdüm.Ama nedense bu konu benim plandan geri kalmama sebep oldu.Galiba gereksiz yere uzattım.Ama bu sene birkaç örnekle yetinmeyi düşünüyorum.Peki dönenceleri.ekinoks tarihlerini...
  10. S

Yeni Sınav Sisteminde Vatandaşlıktan Soru Çıkar mı?

Yeni Sınav Sisteminde Vatandaşlıktan Soru Çıkar mı? Vatandaşlık zorunlu bir ders ama sınavda soru çıkacağını zannetmiyorum
  11. S

6. SINIFLARA YEREL SAAT HESAPLAMALARINI VERİYOR MUSUNUZ?

Müfredatta olmamasına rağmen zaman zaman denemelerde yerel saat ve enlem soruları çıkabiliyor.Ben şahsen şimdiye kadar bu konuları da anlattım.Siz bu konulara ne kadar giriyorsunuz?
  12. S

Sosyal bilgiler öğreniyorum soru sunusu(GLŞM Yayınları)

Sosyal bilgiler öğreniyorum soru sunusu(GLŞM Yayınları) 4shared açılmıyor,lütfen rar uzantılı falan olursa daha iyi olur
  13. S

Yeni SBS Sistemi-Açık Uçlu Sorular

Yeni SBS Sistemi-Açık Uçlu Sorular BİZİM ALANDA ÖĞRENCİLER AÇIK UÇLU SORULARDA KESİNLİKLE BAŞARILI OLAMAZ.....
  14. S

Ankara'daki en iyi Liseler

Ankara'daki en iyi Liseler başka bildiğiniz var mı,yeğenim tercih yapacak özel ahmet ulusoy nasıl bilen var mı
  15. S

ANKARA'DAKİ EN İYİ ÖZEL VE DEVLET FEN LİSELERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? teşekkür ederim hocam sağolun:-)
  16. S

ANKARA'DAKİ EN İYİ ÖZEL VE DEVLET FEN LİSELERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? pursaklar iyi mi hocam
  17. S

Bu sorunun cevabı nedir?

Bu sorunun cevabı nedir? akdeniz bölgesi olacak hocam
  18. S

ARKADAŞLAR KONUYU OKUYUP,NEDEN CEVAP YAZMA ZAHMETİNDE BULUNMUYORUZ

BU SİTEDEKİ KONULARI TAKİP EDİYORUM;BAKIYORUM GÖRÜNTÜLENME:30000 CEVAP:20!!!!!!!KONU İLGİNİZİ ÇEKMİYORSA NEDEN OKUYOSUNUZ YA DA İLGİNİZİ ÇEKİP OKUMA ZAHMETİNDE BULUNUYORSANIZ NEDEN BİR DE CEVAP YAZMAYI DÜŞÜNMÜYORSUNUZ.BURASI GÖRÜŞLERİ PAYLAŞMA PLATFORMU DEĞİL Mİ?LÜTFEN BENCİLCE...
  19. S

2013 SBS YE GÖRE OKULLARINIZDAKİ NETLER NE DURUMDA?

BEN Bİ KÖY OKULUNDA GÖREV YAPIYORUM O NEDENLE ÖĞRENCİLERİN İMKANLARI KISITLI.65 NETİ GEÇMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM:-(
  20. S

ANKARA FEN VE ÖZEL SAMANYOLU İYİ DİYE BİLİYORUM.ONUN DIŞINDA BİLDİKLERİNİZ VAR MI ACABA?
Geri