• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. S

Sorulu Basket Oyunu

SORULU BASKETBOL OYUNU açılıyor ama ben hiç basket atamadım :) Bi hilesi var mi xD
  2. S

Serhat Şehri Edirne

Serhat Şehri Edirne Eline sağlık hocam güzel çalışma..
  3. S

Merak Edilen Sorular..

Merak Edilen Sorular.. Vatandaşlık dersinin notu yok ama diğerleri için Mutlaka çalışır hocam, İlköğretim Kurum işlemleri--Not işlemleri--Hızlı ders notu girişi Yapın, Eğer yine çalışmıyorsa Müdürünüz den yardım isteyin..
  4. S

6. sınıflar 1. dönem genel değerlendirme testi

6. sınıflar 1. dönem genel değerlendirme testi Soruları beğendim Teşekkürler
  5. S

7.sınıf pi analtik 3.uniteye kadar karısık sorular

7.sınıf pi analtik 3.uniteye kadar karısık sorular teşekkürlerr
  6. S

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz? köyy zorrr :(((
  7. S

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz? BEnde de durum aynı arkadaşlar, sistem yeni ve etkili ama bu sistemi kime uyguluyorsun ki? fiziki haritadaki yeşil renklere ormanlık diyenlere mi uygulanacak bu sistem Gülemiyorum bile...
  8. S

Erzurum Kongresi Madde-Yorum Eşleştirme Etkinliği

Erzurum Kongresi Madde-Yorum Eşleştirme Etkinliği Aynen walla hocam Allah razı olsun
  9. S

Göçler-Kavimler Göçü

Göçler-Kavimler Göçü Her zamanki gibi hocam Fazla söze gerek yok ;)
  10. S

Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 138 Soru

Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 138 Soru güzel sorular hocam elinize sağlık..
  11. S

Geldikleri Gibi Giderler Konu Kazanım Testi

Geldikleri Gibi Giderler Konu Kazanım Testi çok güzel bi çalışma ellerinize emeklerinize sağlık Erkan Hocam.....
  12. S

Milli Uyanış:yurdumuzun İşgaline Tepkiler

Milli Uyanış:yurdumuzun İşgaline Tepkiler elinize sağlık çok güzel özet..
  13. S

Tst Gourp yprk test sunum programı 8.sınıf (tavsiye program)son sürüm 2010

Tst Gourp yprk test sunum programı 8.sınıf (tavsiye program)son sürüm 2010 teşekkürler..
  14. S

Nasrettin Hoca

Nasrettin Hoca hahahhahhahhh... :D :D
  15. S

1. dünya savaşı

1. dünya savaşı notları ALINTIDAN DEĞİŞTİRİLMİŞTİR
  16. S

Neden 6ay Gece Altı Ay Gündüz Ki(filim)

Neden 6ay Gece Altı Ay Gündüz Ki(filim) sağolun teşekkürler elinize sağlık....
  17. S

6.Sınıflar ilk üç ünite tekrar sunumu

6.SINIFLAR İLK ÜÇ ÜNİTE GENEL TEKRAR SUNUMU çok güzel olmuş,, elinize sağlık...
  18. S

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Doğru Yanlış Etkinliği

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Doğru Yanlış Etkinliği Öğrencinize teşekkürler hocam
  19. S

Cemiyetler Etkinliği

Cemiyetler Etkinliği ya cvp isteyen arkadaşlar neden kendiniz bulmuyorsunuz cevapları? Hem adı üstünde etkinlik bu cevapları siz bulun ki öğrenin :) :) Hocam bu arada elinize sağlıkk
  20. S

M.ö. 3000 Ve M.s. 2000 Yıllarını Kapsayan Bir Tarih Şeridi Konulu 6.sınıf Perfor

M.ö. 3000 Ve M.s. 2000 Yıllarını Kapsayan Bir Tarih Şeridi Konulu 6.sınıf Perfor U??
Geri