• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. H

Atatürk İlkeleri İnteraktif Etkinlik Programı

Atatürk İlkeleri İnteraktif Etkinlik Programı Sayın hocam inmiyor eğer düzeltilmesi gereken bir nokta var lütfen yardımcı olursanız sevinirim. çünkü güzel bir çalışmaya benziyor
  2. H

Tokat Zurnasının Hikayesi (NTV)

Tokat Zurnasının Hikayesi (NTV) Tokat zurnası demek Rafet Duman demek Allah onun nefesini kesmesin onu çok seviyorum yalnız ölüncede yaşamak istiyorsa yerine adam yetiştirmesi gerekir.
  3. H

Çağdaş Türk Kadını

Çağdaş Türk Kadını SAYIN HOCAM EMEKLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.
  4. H

Maaşlarımız Nisan Ayına da yetişmicekmiş!!!

Maaşlarımız Nisan Ayına da yetişmicekmiş!!! Değerli arkadaşlar hepimiz hem öğretmeniz hemde sosyalci yada tarihçiyiz. Şunu demek istiyorum ecdat öğretmene o kadar önem vermişki yani bizlere bunu çok iyi biliriz zaten ilime önem verme onunla uğraşana da önem ve değer verme...
  5. H

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.)

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) ERDOĞAN HOCAM BU GÜZEL EMEĞİNİZDEN DOLAYI SİZİ KUTLAR TEŞEKKÜR EDERİM. ELLERİNİZE SAĞLIK.
  6. H

Osmanlı Tarihi hakkında doğru,kapsamlı ,sade,akıcı kitap tavsiyeleriniz......

Osmanlı Tarihi hakkında doğru,kapsamlı ,sade,akıcı kitap tavsiyeleriniz...... Belki kronolojik olarak istenileni vermeyebilir ama Osmanlının duraklamasını , gerilemesini ve dağılmasını iyi analiz ettiğni düşündüğüm bana göre harika bir kitap Ali YÜRÜK'ün "Türkiye Neden Böyle" İsimli...
  7. H

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır Öğretmenin yıl içinde ne yapacağı eğer genişletilmiş zümre ve okul zümresinde karara iyi bağlanmışsa feriştahı gelse bir şey diyemez; yeterki işinizi sağlam yapın.
  8. H

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır Sayın arkadaşlar yönetmelik öyle diyordur ama 7. sınıflar için bu kadar karmaşık ve müfrdatı ağır konulardan iki yazılı yapmanın yeterli olacağını hiç sanmıyorum. Evet yazılı yapmak kolay bir iş değildir zahmetlidir sorumluluğu ağır...
  9. H

EĞER TÜRK'SEN OKU.

EĞER TÜRK'SEN OKU. Değerli arkadaşlar maalesef dilimiz konusunda biz öğretmenlarden başka eminimki hassasiyet gösteren ya hiç yok yada azdır. Neyse "kişi nasıl konuşursa öyle düşünür derler" bizler bıkmadan, yorulmadan , usanmadan dilimize çok ama çok sahip çıkacağız her şeyden...
  10. H

İnkılap Tarihi Kazanım Değerlendirme Formu

İnkılap Tarihi Kazanım Değerlendirme Formu Zeki Doğan hocaya katılıyorum bu tip çalışmalar sadece öğretmeni boş bırakmama mantığı gibi geliyor notu yüksek bile olsa öğrenci kalkıp adam gibi bir cümle kuramıyorsa günlük yaşanan ülke gerçeklerinden bihaberse sadece motor gibi...
  11. H

ATATÜRK İLKELERİ-Basit Anlatımlı-ERDOĞAN GÜL

ATATÜRK İLKELERİ-Basit Anlatımlı-ERDOĞAN GÜL Paylaşımınız ve emeğiniz için çok teşekkür ederim
  12. H

ÖĞRENCİ DAVRANIŞLARI

ÖĞRENCİ DAVRANIŞLARI Sayın hocam bırakın dilekçe işini falan yaptığı yaramazlıkları günü ve tarihi ile bir yere kaydedin gerekirse sınıftanda okey alın sonra o öğrencinin velisini çağırın sık sık görüşün aksi taktirde okuldan atılacak falan deyin veli korksun siz uğraşacağınza...
  13. H

Sosyal Bilgiler Dersi İşleniş Süreleri

Sosyal Bilgiler Dersi İşleniş Süreleri Sayın Hocam müfettişin istemesi inanın o kadar önemli değil aslında böyle bir düzenlemeyi yapan arkadaşı kutlarım gerekli ve güzel bir iş yapmış teşekkür edirm.
  14. H

Osmanlı Pdişahları ve Atatürk Kronolojisi

OSMANLI PADİŞAHLARI TANITIMI RESİM BİRAZ KÜÇÜLTTÜM İSTEYENE BEDAVA MAİL YOLLARIM Değerli öğretmen arkadaşım bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi kutluyor başarılarının devamını dilerim.
  15. H

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Valla arkada şlar ne yalan böylüyeyim 2006 ya kadar adeta elimden kitap düşmezdi bu interneti aldım alalı kitap okuma bitti inanın çok üzülüyorum ama soğmuşum ne yazıkki buna rağmen gördüğüm yeni kitabıda almaktan geri durmuyorum.
  16. H

Beden Dili ve Etkili İletişim Konu Sunumu

Beden Dili ve Etkili İletişim Konu Sunumu Zalatar kardeş ne yazıkki açamadım yardım lütfen
  17. H

Açılmasını İstediğiniz Bölüm

Açılmasını İstediğiniz Bölüm Arkadaşlar site ve faaliyetleri oldukça güzel emeği geçenlere her daim teşekkür ediyorum öğrencilere açık olmasa yada ayrı olsa görüşüne katılıyorum. Diğer taraftan öyle ilginç yazılı cevapları gibi hiç faydası olmayan magazinel konuların olmasını...
  18. H

VATANDAŞLIK VE DEMOKRASİ EĞİTİMİ

VATANDAŞLIK VE DEMOKRASİ EĞİTİMİ Sayın arkadaşlar bu derste inkılap falan işlemeyin öğrencilerin en büyük problemi kendilerini hem sözlü hemde yazılı olarak ifada edebilmeleri . Bunun için vat. dersinde bir konu üzerinde fikirlerini alabilmek ve geliştirmelerini sağlamak için makale...
  19. H

ekders

ekders en son duruma göre sınıf öğretmeni olupta idareci olanlar derse girmiyorlar ama branş öğretmeni olup idareci olanlar derse giremeseler bile 6 saat kendi bnanşında ders verilir tabi buda tabiki o branştaki öğretmene zararlı oluyor yani 6 saat dersi gitmiş oluyor
  20. H

Dijital Turkiye Ansiklopedisi

Dijital Turkiye Ansiklopedisi VALLAHİ HOCAM GÜZEL BİR ŞEYE BENZİYOR AMA AÇILMADI NEDENSE DAHA KOLAY BİR YÖNTEMİ VARSA YARDIM BEKLİYORUM
Geri