• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. yusuf_bayram

7.5.1 (7.Sınıf DENEME SINAVI) Toprak Ana

Cevap Anahtarı son sayfasındadır. Her türlü paylaşıma açıktır. Ticari amaçlı kullanılamaz.
  2. yusuf_bayram

6.5.1 (6.Sınıf DENEME SINAVI) Kaynakların Ülke Ekonomisindeki Yeri

Cevap Anahtarlı ve Anahtarsız paylaştım. Dileğinize göre indirebilirsiniz. Her türlü paylaşıma açıktır. Ticari amaçlı kullanılamaz. "02.05.21 - Cevap Anahtarsız pdf eklenmiştir."
  3. yusuf_bayram

5.5.2 (5.Sınıf DENEME SINAVI) Çevremizdeki Meslekler

Cevap Anahtarı son sayfasındadır. Her türlü paylaşıma açıktır. Ticari amaçlı kullanılamaz.
  4. yusuf_bayram

5.5.1 (5.Sınıf DENEME SINAVI) Yaşadığımız Yer ve Çevremizdeki Ekonomik Faaliyetler

5. yusuf_bayram

8.4.2 (LGS DENEME) Siyasi Alanda Yapılan Yenilikler

6. yusuf_bayram

7.4.1 (DENEME SINAVI) Geçmişten Günümüze Bilginin Serüveni

7. yusuf_bayram

6.4.1. (DENEME SINAVI) Sosyal Bilimlerin Toplum Üzerindeki Etkisi

8. yusuf_bayram

5.4.1. (5.Sınıf DENEME SINAVI) Teknolojinin Toplum Üzerindeki Etkisi

9. yusuf_bayram

8.Sınıf 2.Dönem 1.Yazılı Sınavı (3.Ünite)

3.Ünite konularından oluşmaktadır. Derleme sorulardan oluşuyor. Faydalı olması dileğimle...
  10. yusuf_bayram

6.Sınıf 3.Ünite Deneme Sınavı 1

Rica ederim. Beğenmene sevindim. Faydalı olduysa ne mutlu bana. :) Bu denemenin 2.side var. Onuda tavsiye ederim.
  11. yusuf_bayram

8.Sınıf Atatürk İlkeleri Deneme Sınavı

Rica ederim. Faydalı olması dileğiyle.
  12. yusuf_bayram

8.Sınıf Atatürk İlkeleri Deneme Sınavı

İlkelerin tümüyle ilgili sorular mevcut. Öğretici bir deneme oldu. Cevap Anahtarı son sayfasındadır. Her türlü paylaşıma açıktır. Ticari amaçlı kullanılamaz. LGS Hazırlık ve okula yardım için faydalı olması dileğiyle.
  13. yusuf_bayram

İnkılap Tarihi ve A. 1.Dönem Tarama T. (70 soru)

Rica ederim. Faydalı olması dileğiyle.
Geri