• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. A

TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.ortak sınav tahmini doğru ortalamanız kaç?

TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.ortak sınav tahmini doğru ortalamanız kaç? 40 öğrenci ortalama 12.5
  2. A

Bu soruya bakar mısınız?

bence M.Kemal'in yaptığı konuşma ilerigörüşlülük idelistlik burda M.Kemal'in değil halkın özelliği oluyor.
  3. A

MEB'İN TEOGS İÇİN YAYINLADIĞI ÖRNEK SORULAR

MEB'İN TEOGS İÇİN YAYINLADIĞI ÖRNEK SORULAR her ders için 3 tane örnek yayınlanmış. ve çok basit.
  4. A

MEB'İN TEOGS İÇİN YAYINLADIĞI ÖRNEK SORULAR

BAKMAKTA FAYDA VAR
  5. A

ACİL TARTIŞIP CEVAPLAYALIM ARKADAŞLAR;

ACİL TARTIŞIP CEVAPLAYALIM ARKADAŞLAR; erzurumda " Hıristiyan azınlıklara siyasi ve sosyal dengemizi bozacak ayrıcalıklar verilemez." diyor. kapitülasyon azınlıklara değil yabbancı devletlere verilir. yani erzurumdaki bu maddede kapitülasyonlara karşı gelinmiyor. ülkede yaşayan ermeni ve...
  6. A

T.C.İnkılap Tarihi 2.Ünite Ders Kitabı Soru ve Cevapları

T.C.İnkılap Tarihi 2.Ünite Ders Kitabı Soru ve Cevapları teşekküğrler
  7. A

T.C.İnkılap Tarihi 1.Ünite Ders Kitabı Soru ve Cevapları

T.C.İnkılap Tarihi 1.Ünite Ders Kitabı Soru ve Cevapları çok iyi düşünmüşsünüz elinize sağlık
  8. A

inkılap merkezi sınavdan hangi sorular gelebilir?

inkılap merkezi sınavdan hangi sorular gelebilir? zaaten her yerde netbil kullanılıyor. türkiyenin her yerinde 8.sınıf kitapları artık tek yayın. yani bu sene meb yayınları yok
  9. A

inkılap merkezi sınavdan hangi sorular gelebilir? klavuz kiabında neler üzerinde durmuşsa bende o şekilde gidiyorum. bakalım nolcak
  10. A

inkılap merkezi sınavdan hangi sorular gelebilir? bize burda 8.sınıf öğretmenlerine toplantı yapıldı. merkezi sınavı hazırlamak için her ilden bir kişyi çağırmışlar. ben hakkarideyim. hakkari adına giden kişi yaptı toplantıyı. kendisi de sınav hazırlayanlardan biriydi ve sosyalciydi. şunları...
  11. A

tahminlerimizi paylaşırsak birbirimize yardımcı oluruz. teşekkürler şimdiden.
  12. A

1998-2013 Cıkmıs Sorular (6-7-8)

1998-2013 Cıkmıs Sorular (6-7-8) teşekkürler. emeğinize sağlık
  13. A

Kimler Geldi Kimler Geçti: Anadolu Medeniyetleri

Kimler Geldi Kimler Geçti: Anadolu Medeniyetleri teşekkür ederim sayın hocam
  14. A

18 MARTTT..

...A
  15. A

1.ve 2. ünite . yeni sınava uygun..

1.ve 2. ünite . yeni sınava uygun.. güle güle kullanın :)
  16. A

1.ve 2. ünite . yeni sınava uygun.. rica ederim..
  17. A

1.ve 2. ünite . yeni sınava uygun.. amin. tüm öğrencilerimize faydalı olur inşallah
  18. A

öğrenci meclisi evrakları

öğrenci meclisi evrakları bir teşekkürü çok görmeyelim
  19. A

öğrenci meclisi evrakları

geçenseneki evraklardır. güncellemedim. isteyen arkadaşlara örnek olur diye ekledim..
Geri