• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. A

Ülkemizin konumu

Hocam gayet güzel olmuş, özel ve matematik konumu çok iyi ayırt etmişsiniz. Ellerinize sağlık.
  2. A

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.)

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) hocam çok güzel bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık
  3. A

1 Bölgelerimizdeki Ekonomik Faaliyetler Sunusu

1 Bölgelerimizdeki Ekonomik Faaliyetler Sunusu hocam sunuyu açamıyorum. Sorun mu var acaba?
  4. A

Bölgemizi Tanıyalım Ünite Sunusu

güzel, çok kapsamlı olmuş hocam. Ellerinize sağlık.
  5. A

Milli Sınırlardan Milli Ekonomiye

Milli Sınırlardan Milli Ekonomiye hocam her zamanki gibi çok güzel...ellerinize emeklerinize sağlık.
  6. A

Ülkemizde Göç Dağlımı Haritası

haritalar gözükmüyor hocam.
  7. A

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım çok güzel olmuş hocam. sorularla da iyice pekişmiş. emeklerinize sağlık.
  8. A

Kuruluş-5 ( Osmanlı Yönetimi ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Kuruluş-5 ( Osmanlı Yönetimi ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu sorularla daha da güzel olmuş hocam.
  9. A

3 Atatürk'ü Anlamak Sunusu

3 Atatürk'ü Anlamak Sunusu bu sunumu indiremiyorum.
  10. A

Tarihi mekan? Tarihi yapıt?

Tarihi mekan? Tarihi yapıt? bende çok zorlandım hocam mekan yapıt ayrımında.Gerektiğinde sınıfçı arkadaşlardan yardım alıyorum.mezarları da mekan olarak ayırıyor.
  11. A

Harita ve Ölçekler Pano Çalışması

Harita ve Ölçekler Pano Çalışması her zamanki gibi çok güzel bir çalışma hocam.ellerinize sağlık.
  12. A

Resimlerle Çanakkale Sunusu(Müzikli)

Resimlerle Çanakkale Sunusu(Müzikli) hocam süpersin.teşekkürler
  13. A

Doğal Kaynaklar ve Ekonomi Sunusu

Doğal Kaynaklar ve Ekonomi Sunusu hocam tek kelimeyle: mükemmel ellerinize sağlık
Geri