• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. emrahdurna

İstiklal Marşı Açıklaması

İatiklal Marşı Açıklaması çok faydalı oldu değerli öğretmenim
  2. emrahdurna

Yetiştirme Kurslarının 3 Ders İle Sınırlanılmasına Karşı Kampanya

Yetiştirme Kurslarının 3 Ders İle Sınırlanılmasına Karşı Kampanya Umarım MEB ve bazı sendikalarca desteklenen diğer branşların sorunlarına anında çözüm getirilirken sosyal bilgiler branşının bu sorununu görmezden gelmezler.
  3. emrahdurna

Atatürk ilkeleri ile ilgili özet tablo halinde.

Atatürk ilkeleri ile ilgili özet tablo halinde. TEŞEKKÜRLER DEĞERLİ ÖĞRETMENİM
  4. emrahdurna

Hizmetiçi Eğitim Fırsatları

Değerli öğretmen arkadaşlarım hizmetiçi eğitime önem veren ve bu faaliyetlere katılmak isteyen arkadaşlar için paylaşma gereği duydum. Aşağıda numarası, faaliyet adı ve yeri, tarihleri bulunan hizmetiçi eğitim kursuna 'Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen hizmetiçi eğitim...
  5. emrahdurna

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::.

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::. Erkan İsanmaz, Yavuz Yıldız ve Şeyhmus Yüce meslektaşlarımıza emeklerinden ve bunu bizlerle paylaşmalarından dolayı teşekkürlerimi bildiririm
  6. emrahdurna

İpek Yolunda Türkler: İlk Türk Devleti

İpek Yolunda Türkler: İlk Türk Devleti çalışmanız için teşekkürler değerli öğretmenim
  7. emrahdurna

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı teşekkür ederim saygıdeğer öğretmenim
  8. emrahdurna

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı Erkan hocam müsaade buyurursanız iki sorum alacak size 1. Atölyem Defterleri diğer sınıflar için de hazırlanacak mı? 2. 8. sınıflar için yeni çıkan atölyem kitabının akıllı tahta uygulamasında cevaplar hemen sorunun altında verilmiş, diğer ödev ve test...
  9. emrahdurna

Akıllı İnkılap Tarihi Atölyem Kitaplarımız Çıktı

Akıllı İnkılap Tarihi Atölyem Kitaplarımız Çıktı Alanımızdaki büyük bir eksikliği böylece doldurmuş oluyorsunuz, emekleriniz için teşekkürler değerli öğretmen arkadaşlarım
  10. emrahdurna

Sosyal Sorumluluk Projesi - Her Hafta 10 Köy Okuluna Ücretsiz Kitap

Sosyal Sorumluluk Projesi - Her Hafta 10 Köy Okuluna Ücretsiz Kitap Emrah DURNA-Durak Ömer Akkanat Ortaokulu-Konya/Derebucak
  11. emrahdurna

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı harika bir uygulama, hem öğrencilerim hem kendim zevkle dersimizi işliyoruz
  12. emrahdurna

Hangisi Değil Etkinliği - Ya İstiklal Ya Ölüm

Hangisi Değil Etkinliği - Ya İstiklal Ya Ölüm Teşekkürler öğretmenim
  13. emrahdurna

Hukuk ve Adalet 1.dönem 1.yazılı 6.sınıflara

Hukuk ve Adalet 1.dönem 1.yazılı 6.sınıflara teşekkür ederim öğretmenim
  14. emrahdurna

2015-2016 Ders Kitapların PDF'leri

2015-2016 Ders Kitapların PDF'leri teşekkürler kıymetli öğretmenim
  15. emrahdurna

Batı Cephesi Geniş Özeti (2.İnönü savaşına kadar)

Batı Cephesi Geniş Özeti (2.İnönü savaşına kadar) teşekkürler kıymetli öğretmenim
  16. emrahdurna

Akıllı Tahta ve Bilgisayar İçin Sosya Bilgiler Harita Uygulaması

Akıllı Tahta ve Bilgisayar İçin Sosya Bilgiler Harita Uygulaması teşekkür ederim kıymetli öğretmenim
  17. emrahdurna

Yazılıya Hazırlık Testi-1 (Kalabalık, Grup, Kurum)-2013/2014

Yazılıya Hazırlık Testi-1 (Kalabalık, Grup, Kurum)-2013/2014 emeklerinizin karşılığını bulması dileğiyle teşekkür ederim
  18. emrahdurna

öğrenci nöbet çizelgesi ve artı eksi tablosu

öğrenci nöbet çizelgesi ve artı eksi tablosu TEŞEKKÜRLER
  19. emrahdurna

İnkılap Tarihi Atölyem-5 (Mustafa Kemal Okulda-2)

İnkılap Tarihi Atölyem-5 (Mustafa Kemal Okulda-2) (2015-2016) teşekkürler öğretmenim
  20. emrahdurna

İnkılap Tarihi Atölyem-4 (Mustafa Kemal Okulda-1)

İnkılap Tarihi Atölyem-4 (Mustafa Kemal Okulda-1) (2015-2016) teşekkürler öğretmenim
Geri