Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi ki sosyal bilgiler biz var iyi ki iyi hocalar var onlardan biri de şüphesiz şeyhmus yüce hoca bu bir yağcılık değil hakikat umarım benim gibi mesleğin başında olanların içinde sizin gibi iyi hocalar örnek teşkil edecektir. teşekkürler....
bana göre de cevap sadece A olmalı çünkü Kütahya-Eskişehir savaşlarından sonra ordumuz başarısız olmuş bunun üzerine ordunun ihtiyaçlarını karşılamak için tekalif-i milliye emirleri yayımlanmıştır.
iyi akşamlar merhaba Cumali hocam denemenizi yeni gördüm teşekkürler emeğinize ve yüreğinize sağlık Allah razı olsun denemelerinizdeki sorularınız ürkütücü değil ve sorular çözülmeye hazır bir şekilde görülüyor biraz dikkat ve odaklanma soruyu kısaca çözmemize yardımcı oluyor.
Cumali Hocam,öncelikle teşekkürler deneme her zaman ki gibi kaliteli sorulardan oluşmakta yalnız sorulardan altıncı ve onuncu soruların cevap şıklarında öncüllerden bazıları eksik bakar mısınız teşekkürler....
teşekkürler sorular gene güzel seçilmiş ve şıklara öncüllere dikkatli bakmanın önemini bir kez daha görmekteyiz birinci öncül A şıkkındayken birinci öncül D şıkkına konulmuş buna dikkat etmeli öğrenciler.
teşekkürler sorular gene güzel seçilmiş ve şıklara öncüllere dikkatli bakmanın önemini bir kez daha görmekteyiz birinci öncül A şıkkındayken birinci öncül D şıkkına konulmuş buna dikkat etmeli öğrenciler.