• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. C

Ön Yargı Filmi

hocam teşekkürler insanlığımdan utanıyorum...
  2. C

5. Sınıf Bursluluk Sınavı Denemesi

teşekkürler elinize sağlık....
  3. C

Haritada Ölçek Çalışma Kağıdı

iyi ki sosyal bilgiler biz var iyi ki iyi hocalar var onlardan biri de şüphesiz şeyhmus yüce hoca bu bir yağcılık değil hakikat umarım benim gibi mesleğin başında olanların içinde sizin gibi iyi hocalar örnek teşkil edecektir. teşekkürler....
  4. C

SB.5.1.2. Olaylar ve Sonuçları Sunumu

allah razı olsun pir-i sosyal bilgiler erkan isanmaz.
  5. C

BİLİMSEL ARAŞTIRMA BASAMAKLARI

selamlar metin hocam sunular gayet güzel olmuş ben kendi adıma çok beğendim.
  6. C

Sunu Sosyal Bilgiler Dersinin Bireye Kazandırdıkları sunusu

hocam diğer derslerde de aynı çalışmaları bekliyoruz teşekkürler.
  7. C

Sunu Sosyal Bilgiler Dersinin Bireye Kazandırdıkları sunusu

eline ve yüreğine sağlık engin hocam slaytların çok uzun ama içeriği çok zengin ve can alıcı noktalardan oluşmakta teşekkür ederim
  8. C

Ktü Fatih Eğitim Fakültesi

bende 2015 tokat gaziosmanpaşa üniversitesini bitirdim.2016 şubat döneminde atandım allah atanmayalara da atanmayı nasip etsin atanmak gerçekten zor.
  9. C

Sorunun Cevabı Konusunda Yardım Lütfen

bana göre de cevap sadece A olmalı çünkü Kütahya-Eskişehir savaşlarından sonra ordumuz başarısız olmuş bunun üzerine ordunun ihtiyaçlarını karşılamak için tekalif-i milliye emirleri yayımlanmıştır.
  10. C

LGS Atamın İzinde TEOGUN Pesinde 2.Dönem 6. Denemesi

iyi akşamlar merhaba Cumali hocam denemenizi yeni gördüm teşekkürler emeğinize ve yüreğinize sağlık Allah razı olsun denemelerinizdeki sorularınız ürkütücü değil ve sorular çözülmeye hazır bir şekilde görülüyor biraz dikkat ve odaklanma soruyu kısaca çözmemize yardımcı oluyor.
  11. C

TEOG-2 HAZIRLIK süper DENEME-7

teşekkürler hocam emeğinize sağlık öğrencilerimize ve biz öğretmenlerimize yaptığınız katkıdan dolayı sonsuz teşekkürler.
  12. C

LGS Atamın İzinde TEOGUN Pesinde 2.Dönem 4. Denemesi

iyi akşamlar sayın hocam denemeyi tekrar flash belleğe attım teşekkürler ilginiz için de teşekkürler.
  13. C

iyi akşamlar sayın hocam denemeyi tekrar flash belleğe attım teşekkürler ilginiz için de teşekkürler.
  14. C

Cumali Hocam,öncelikle teşekkürler deneme her zaman ki gibi kaliteli sorulardan oluşmakta yalnız sorulardan altıncı ve onuncu soruların cevap şıklarında öncüllerden bazıları eksik bakar mısınız teşekkürler....
  15. C

TEOG-2 HAZIRLIK 20 SORULUK süper DENEME

teşekkürler yasin hocam emeğinize sağlık.
  16. C

Test 2016-2017 TEOG-2 DENEME SINAVI

teşekkürler sorular gene güzel seçilmiş ve şıklara öncüllere dikkatli bakmanın önemini bir kez daha görmekteyiz birinci öncül A şıkkındayken birinci öncül D şıkkına konulmuş buna dikkat etmeli öğrenciler.
  17. C

Test 2016-2017 TEOG-2 DENEME SINAVI

teşekkürler sorular gene güzel seçilmiş ve şıklara öncüllere dikkatli bakmanın önemini bir kez daha görmekteyiz birinci öncül A şıkkındayken birinci öncül D şıkkına konulmuş buna dikkat etmeli öğrenciler.
Geri