• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. K

ADEY-RİDEF Sorunu

ADEY-RİDEF Sorunu bizim idareciler ve biz bu konudan bi haberiz yaaaa :( e okuldan baktım da ne angarya işmiş o
  2. K

Harita ve Ölçekler Pano Çalışması

Harita ve Ölçekler Pano Çalışması teşekkürler öğretmenim yine çok güzel bi çalışma olmuş
  3. K

gerekli materyaller

gerekli materyaller hocam hiç mi harita yok :(
  4. K

Ders ve Etkinliklere Katılım Değerlendirme Çizelgesi-düzenlendi-

Ders ve Etkinliklere Katılım Değerlendirme Çizelgesi-düzenlendi- HOCAM HAYIRLI AKŞAMLAR HAZIRLADIĞINIZ SINIFİÇİ PERF. ÇİZELGESİNİ BİLGİSAYARIMA KAYDEDİP DÜZELTME YAPMIŞTIM (DAHA DOĞRUSU BEN ÖYLE SANIYORUM) ANCAK BİLMEDEN GALİBA SİTEDEKİNDE OYNAMA YAPMIŞIM NASIL OLDU ANLAYAMADIM. ÖZÜRDİLİYORUM...
  5. K

Ders ve Etkinliklere Katılım Değerlendirme Çizelgesi-düzenlendi-

Ders ve Etkinliklere Katılım Değerlendirme Çizelgesi-düzenlendi- çok teşekkürler
  6. K

veli toplantısı için davetiye

işinize yaraması ümidiyle
  7. K

Müfredatın incelenmesi ile ilgili seminer çalışması sonuçları

Müfredatın incelenmesi ile ilgili seminer çalışması sonuçları Doğru söze ne denir
  8. K

Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü

Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü :) teşekkür ederim ;) eyvallah
  9. K

Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü

Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü ama ben açamıyorum yasaklı diyor :(
  10. K

Dört Şehir ve Mustafa Kemal Pano Çalışması

çok teşekkürler çok güzel olmuş
  11. K

ingiltere 1001 İcat: Müslümanlığın Bilim ve Teknolojiye Mirası sergisi sunusu

ingiltere 1001 İcat: Müslümanlığın Bilim ve Teknolojiye Mirası sergisi sunusu hocam ben 5 ay önce bu sergiye gittim .İstanbulda sultanahmette kurulmuştu çadırı son gün haberim olmuştu bu yüzden sadece 5 öğrenci götürebilmiştim. keşke daha fazla öğrencim bu sergiyi gezebilseydi. İnanılmaz...
  12. K

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Ayşe KULİN hüzün isimli kitabını okudum...
  13. K

panaroma 1453 e gittiniz mi?

panaroma 1453 e gittiniz mi? hocam askeri müzeyi mutlaka görmelisiniz burada açıklama isteyecek durum yok ancak gezi kısa sürüyor bende diğer arkadaşlarıma katılıyorum askeri müze gezilmeli orada rehber eşliğinde gezi düzenlniyor zaten ayrıca aynı müze içinde hem Çanakkale cephesini hemde...
  14. K

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz 2006 mezunuyum 4 yıl bitiyor :)))
  15. K

C.B.Ü Demirci Eğitim

C.B.Ü Demirci Eğitim ben 2006 mezunuyum istanbulda çalışıyorum hepinize selam ayrıca öğretmenler günümüz kutlu olsun
  16. K

kulüp yönetmeliği değişti

merhaba arkadaşlar kulüp yönetmeliği değişti yeni yönetmeliğe göre sayman başkan sekreter vs. seçilmiyor sadece kulüp temsilcisi seçiliyor başkan gibi çalıyor ayrıca eklerde de değişikler var örneğin belirli gün ve haftalar çizelgesine mevlana haftası ve yunus emre haftası eklenmiştir.umarım...
  17. K

mondrostan sonra kurulan cemiyetlerle ilgili kavram haritası

mondrostan sonra kurulan cemiyetlerle ilgili kavram haritası Musa öğretmenim kusuruma bakmayın şimdi hatamı farkettim düzelttim çok sağolun :)
  18. K

mondrostan sonra kurulan cemiyetlerle ilgili kavram haritası

mondrostan sonra kurulan cemiyetler kavram haritası musa hocam nerde yanlışım var ben göremedim daha ayrıntılı açıklarsanız şimdiden teşekkürler
  19. K

Atatürk Tarih Şeridi

Atatürk Tarih Şeridi çok teşekkürler güzel bir çalışma olmuş
Geri