• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. S

10 Ekim İtibari İle Hangi Konulardasınız?

10 Ekim İtibari İle Hangi Konulardasınız? Kıymetli Hocalarım Siz bana bakmayın. özel okul olduğumuz için ilk gün derse girip anlattım. geçen yazdan da yüz saatlik bir etüt yaptık. Ama konuları bitirmeye bakın derim.
  2. S

10 Ekim İtibari İle Hangi Konulardasınız? haftada 4 saat var. teog konularını bitirip quiz ve testlerle konuları tekrar bastan sona bir daha anlatacağım özet halinde..
  3. S

10 Ekim İtibari İle Hangi Konulardasınız? ben biraz hızlı işliyorum. çünkü gecen 3 aylık yaz süresinde okullar tatil olduktan sonra 8. sınıfa geçen öğrencilere 100 saatlik bir ders programı yapıldı. öğrencilerimizin tamamı katıldı 15 saat inkılap anlattım.
  4. S

10 Ekim İtibari İle Hangi Konulardasınız? 8. Amasya Görüşmeleri
  5. S

DERS KİTAPLARI HAKKINDA GÖRÜŞLER

DERS KİTAPLARI HAKKINDA GÖRÜŞLER 6. sınıflarda ders kitaplarından ben hiç verim alamıyorum Erkan Hocaya katılıyorum. Bilimsel araştırma basamakları da aynı şekilde. geçen yıl MEB kitabı iyi bir durumda idi. slaytlar ve fasiküllere devam görünüyor bu yıl da.
  6. S

Bilimsel Araştırma Basamakları

Bilimsel Araştırma Basamakları evren yayınlarında ARAŞTIRMACI konusunda geçiyor gredya Hocam
  7. S

kolej öğretmenleri bana yardım edebilir mi?

kolej öğretmenleri bana yardım edebilir mi? Hayırlı olsun. muhtemelen o okulda branş arkadaşınız vardır bu konuda en iyi onlar yardımcı olabilir. Dökümanlar noktasında ise buradaki slaytlar etkinlikler elinizi hafifletir. gerisi bilgiyi veriş tarzınız :)
  8. S

T.C İnk. Tar. Atatürkçülük 2. ünite arayüzü--tamamı, video,etk,sunum vd.

T.C İnk. Tar. Atatürkçülük 2. ünite arayüzü--tamamı, video,etk,sunum vd. Emeğinize sağlık Teşekkür ediyorum.
Geri