• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. Bilgen TORUN

GERÇEKLEŞEN DÜŞLER ÜNİTE SUNUMU

GERÇEKLEŞEN DÜŞLER ÜNİTE SUNUMU Çok güzel ve tam anlamıyla üniteyi kapsayan bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. Ama biraz daha renkli olsa çocukların ilgisini daha çok çekebilir diye düşünüyorum. Verilen bilgiler kısa,net ve anlaşılır.Lütfen beni yanlış anlamayın. Şahsen çarşamba günü dersimde...
  2. Bilgen TORUN

6. SINIF HALK KÜLTÜRÜ DERSİ 1. DÖNEM 1. YAZILI + Cevaplar

6. SINIF HALK KÜLTÜRÜ DERSİ 1. DÖNEM 1. YAZILI + Cevaplar Teşekkür ederim öğretmenim :)
  3. Bilgen TORUN

Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 8

Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 8 Teşekkür ederim hocam çalışmalarınızla bizlere her daim yol gösterici oluyorsunuz.
  4. Bilgen TORUN

Sınıflarımız kapatılıyor

Sınıflarımız kapatılıyor Sürmeneli79 hocam yaklaşık iki hafta önce müfettişler okulumuza rehberlik amacıyla geldi. Benim ve birkaç arkadaşımın sınıfını örnek olarak gösterip özellikle benim ve matematik öğretmeni arkadaşın isimlerini not etti. Ama okulumuzun öğretmeni iken vekaleten müdür...
  5. Bilgen TORUN

Sınıflarımız kapatılıyor

Arkadaşlar hali hazırda kullanmakta olduğumuz branş sınıflarımız elimizden alınıp sabit sınıf uygulamasına geçiliyor. Yeni gelen idarecinin dayatması sonucunda. Gerekçe de masa sandalye yok. Bu konuda ne yapabiliriz? Daha doğrusu yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı?
  6. Bilgen TORUN

T.C İnk. Tar. Atatürkçülük 2. ünite arayüzü--tamamı, video,etk,sunum vd.

T.C İnk. Tar. Atatürkçülük 2. ünite arayüzü--tamamı, video,etk,sunum vd. Mükemmellllll :)
  7. Bilgen TORUN

ATATÜRK İLKELERİ KLİBİ

ATATÜRK İLKELERİ KLİBİ :Tek kelime ile SÜPERRRRRRRRRR :)
  8. Bilgen TORUN

5.sınıflar son yazılı (2 yazılı yapanlar için)

5.sınıflar son yazılı (2 yazılı yapanlar için) Tamda istediğim gibi. Emeğinize sağlık :)
  9. Bilgen TORUN

6.sınıf 1.ünite Sosyal Bilgiler Öğreniyorum Özet

6.sınıf 1.ünite Sosyal Bilgiler Öğreniyorum Özet Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim sayın hocam
  10. Bilgen TORUN

Rehberlik 2010 2011 7.sınıf Yıllık ve Günlük

Rehberlik 2010 2011 7.sınıf Yıllık ve Günlük Ellerinize ve emeğinize sağlık.Sözüm ona okulumuzun rehber öğretmeni var ama bizlere hiçbir konuda yardımcı olmuyor.Paylaşımınız için teşekkür ederim.
Geri