• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. fatihistan

2. ÜNİTE KENDİMİ DEĞERLENDİRİYORUM - MEB DERS KİTABI

Meb Ders kitabındaki 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Ünite - "Kendimi Değerlendiriyorum" değerlendirme sorularını biraz eğlenceli hale getirmeye çalıştım. Uzaktan eğitimde belki işinize yarar.
  2. fatihistan

5. SINIF 1. ÜNİTE KENDİMİ DEĞERLENDİRİYORUM (MEB YAYINLARI)

5. SINIF 1. ÜNİTE KENDİMİ DEĞERLENDİRİYORUM SUNUSU (MEB YAYINLARI). Belki işinize yarar.
  3. fatihistan

8.SINIF 1.DÜNYA SAVAŞINA KATILAN DEVLETLER (ANLAM ÇÖZÜMLEME TABLOSU)

Elinize sağlık öğretmenim. Cevaplarını da gönderebilir misiniz?
  4. fatihistan

Doğduğun Yer mi, Doyduğun Yer mi?

Erkan hocamın tekniği, Engin hocamın soruları ve Zeki hocamın fasikülünden derlemedir. Saygılar
  5. fatihistan

Test 6. Sınıf Kültürümüzle Yaşıyor ve Gelişiyoruz

Yeniden yükledim hocam. Bir hata olmuş yükleme esasında.
  6. fatihistan

Test 6. Sınıf Kültürümüzle Yaşıyor ve Gelişiyoruz

Zeki Hocamın Fasikülü ve sosyalbilgiler.biz Yöneticilerinin yöntem ve tekniklerinden faydalanarak yaptım. İnşallah beğenirsiniz.
  7. fatihistan

İklimin Yaşama Etkisi Afişi

Erkan hocam bu afişin çözünürlüğü çok zayıf. Büyüttüğüm zaman bozulmalar oluyor. Size zahmet bu afişe bir el atar mısınız?
  8. fatihistan

18-19 ARALIK MAZERET SORULARI

SUNU VE WORD DOSYASINDA ARKALI ÖNLÜ ÇIKACAK ŞEKİLDE DÜZENLENMİŞ SORULAR
  9. fatihistan

İstiklal Milletimindir

HAYIR MADEM PAYLAŞACAKSINIZ NİYE ŞİFRE KOYUYORSUNUZ Kİ? PARAYLA MI SATACAKSINIZ ONU BİLELİM. :s MİLLETİ ŞİFRE ŞİFRE DİYE YALVARTMAYA GEREK YOK. 123321alibeyza19
  10. fatihistan

Çözüldü 2016 -2017 Eğitim programını inceleyen arkadaş var mı?

Teşekkürler hocam. Değişiklik olsa da olmasa da bizden rapor istiyor müdürümüz de. Hazırlayan var mı diye sordum.
  11. fatihistan

Çözüldü 2016 -2017 Eğitim programını inceleyen arkadaş var mı?

Yenilikler var mı yok mu? Rapor hazırlayan var mı?
  12. fatihistan

2015 - 2016 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1 Yazılı ( Karma-Derleme)

1. 2. 3. ve 4. Ünite kapsamlı karma, basit düzeyde ve derleme 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı
  13. fatihistan

17. YY ISLAHAT HAREKETLERİ

17. Yy Islahat Hareketleri konu özeti slayt çalışması. İlk defa bir slayt yükleyeceğim. İnşallah beğenirsiniz.
  14. fatihistan

Uzaktan Eğitim Afet Yönetimi Cevapları

Uzaktan Eğitim Afet Yönetimi Cevapları Ellerinize sağlık olsun . :) çok uğrastırıyor siz olmasanız ne yapardık bilemiyorum...
  15. fatihistan

Akıllı Tahta Süper Bir İcat

AKILLI TAHTA+SUNU SÜPER BİR BİLEŞİM FİYATI ?
  16. fatihistan

1.Ünite Sosyal Bilgiler Öğreniyorum Genel Tekrar

1.Ünite Sosyal Bilgiler Öğreniyorum Genel Tekrar altta ek kısmında var...
  17. fatihistan

1.Ünite Sosyal Bilgiler Öğreniyorum Genel Tekrar

Arkadaşlar Çeşitli sılaytlardan da yararlanarak üniteyi hem tekrar hem de konu anlatımı olarak faydalanacak şekilde yeniden tasarladım. Faydalı olması dileğiyle beğenilerinize sunuyorum...
  18. fatihistan

Batıya Erken Açılan Kent:Selanik

Batıya Erken Açılan Kent:Selanik ARKADAŞLAR HEPİNİZİN ELLERİNE SAĞLIK. HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLMUŞ DA BENİM SİZDEN BİR İSTİRHAMIM OLACAK -SİZ DE UYGUN GÖRÜRSENİZ- SUNUMLARI, BELGELERİ VS. RAPİDSHARE'YE ATMASANIZ ÜYELİK İSTİYOR. BİR DE ALTERNATİF LİNK OLARAK SİTENİN KENDİ LİNKİNİ VERİRSENİZ HERŞEY...
Geri