• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. Berkay Türkal Hocam

5. Sınıf Atatürk’ün Demokratik Yönetim İçin Yaptığı Bazı Çalışmalar Şarkısı (5.4.1)-Ataberk

Farklı karakterler ve müzik türleri ile hazırladığım müzikle konu anlatımını paylaştım. Saygılarımla.
  2. Berkay Türkal Hocam

Video 5. Sınıf Sosyal Bilgiler. Cumhuriyet ve Cumhuriyetin Temel Nitelikleri Şarkısı (5.4.1)-Canberk

Farklı karakterler ve müzik türleri ile hazırladığım müzikle konu anlatımını paylaştım. Saygılarımla.
  3. Berkay Türkal Hocam

Video 8. Sınıf İnkılap Tarihi. Atatürk İlke ve İnkılaplarını Oluşturan Temel Esaslar (8.4.9)-Berkay Hoca

4. Berkay Türkal Hocam

Video 8. Sınıf İnkılap Tarihi. Cumhuriyetin Sağladığı Kazanımlar (8.4.8) -Toyberk Hoca

5. Berkay Türkal Hocam

Video 8. Sınıf İnkılap Tarihi. Sağlık Alanındaki Gelişmeler (8.4.7) -Erberk

6. Berkay Türkal Hocam

Video 8. Sınıf İnkılap Tarihi. Ekonomik Alanda Yapılan İnkılaplar (8.4.6)-Erberk

7. Berkay Türkal Hocam

8. Sınıf İnkılap Tarihi. Toplumsal Alanda Yapılan İnkılaplar (8.4.5) -Ayberk

8. Berkay Türkal Hocam

8. Sınıf İnkılap Tarihi. Eğitim ve Kültür Alanında Yapılan İnkılaplar Şarkısı (8.4.4)-Sanberk

9. Berkay Türkal Hocam

Video 8. Sınıf İnkılap Tarihi. Hukuk Alanında Yapılan İnkılaplar Şarkısı (8.4.3)-Ataberk

10. Berkay Türkal Hocam

Video 8. Sınıf İnkılap Tarihi. Siyasal Alanda Yapılan İnkılaplar Şarkısı (8.4.2)-Canberk

11. Berkay Türkal Hocam

Oyun Etkin Vatandaşın Özellikleri Kendi Maceranı Seç Oyunu

Çok teşekkür ederiz sayın hocam. Saygılar :)
  12. Berkay Türkal Hocam

Oyun Etkin Vatandaşın Özellikleri Kendi Maceranı Seç Oyunu

Merhaba arkadaşlar, 5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi, Etkin Vatandaşlık için geliştirdiğim Kendi Maceranı Seç oyununu aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Derste 10 dakika'da da işlenebilir, tartışma ortamı yaratılarak 40 dakikada da.Ayrıca evde veliler ve öğrenciler de bu oyunu oynayabilir...
  13. Berkay Türkal Hocam

İlkeler ve İnkılaplar Kart Oyunu

Ekte, ilgili oyunun dosyasını ve detaylarını bulabilirsiniz. Saygılarımla.
  14. Berkay Türkal Hocam

PDF 6. Sınıf 4. Öğrenme Alanı Ders Notu ve Poster

Sayın hocalarım hemen kontrollerimizi yapıyoruz. Saygılarımla.
  15. Berkay Türkal Hocam

Video 8. Sınıf İnkılap Tarihi. Atatürk İlkeleri Şarkısı (8.4.1)-Özberk

Bağlantıdan parodi şarkımı dinleyebilirsiniz. Saygılarımla.
  16. Berkay Türkal Hocam

PDF 8. Sınıf 4. Ünite Ders Notu ve Poster

Ekten ders notunu ve posteri indirebilirsiniz. Saygılarımla.
  17. Berkay Türkal Hocam

Video 6. Sınıf Sosyal Bilgiler. Katılım Şarkısı (6.4.1)-Özberk

Bağlantıdan parodi şarkımı dinleyebilirsiniz. Saygılarımla.
  18. Berkay Türkal Hocam

PDF 6. Sınıf 4. Öğrenme Alanı Ders Notu ve Poster

Ekten PDF'i indirebilirsiniz. Saygılarımla.
Geri