• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 5. Senaryo

Benim Hocam Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları – 5. Senaryo” örneği aşağıdadır 👇 📢 2025-2026 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları Yayında! 🇹🇷 Sevgili öğretmenler ve öğrenciler, Güncel Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli...
  2. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 4. Senaryo

Benim Hocam Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları – 4. Senaryo” örneği aşağıdadır 👇 📢 2025-2026 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları Yayında! 🇹🇷 Sevgili öğretmenler ve öğrenciler, Güncel Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli...
  3. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 3. Senaryo

Benim Hocam Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları – 3. Senaryo” örneği aşağıdadır 👇 📢 2025-2026 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları Yayında! 🇹🇷 Sevgili öğretmenler ve öğrenciler, Güncel Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli...
  4. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 2. Senaryo

Benim Hocam Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları – 2. Senaryo” örneği aşağıdadır 👇 2025-2026 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları Yayında! 🇹🇷 Sevgili öğretmenler ve öğrenciler, Güncel Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli...
  5. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 1. Senaryo

2025-2026 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları Yayında! 🇹🇷 Sevgili öğretmenler ve öğrenciler, Güncel Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kazanımlarına tam uyumlu olarak hazırlanan bu yazılı sınav örneği; öğrencilerin tarihsel olayları neden–sonuç...
  6. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - MEB Tüm Senaryolar - Benim Hocam Yayınları

7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınavı Sevgili öğrenciler, Bu yazılı sınavlar, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda hazırlanan senaryolara dayalı yorum, analiz ve çıkarım becerilerinizi ölçmeyi hedeflemektedir. Her senaryo; iletişim becerilerinizin geliştirilmesi...
  7. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 5. Senaryo

7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınavı – Senaryo 5 Sevgili öğrenciler, Bu yazılı sınav, iletişim becerilerinizi, medyayı bilinçli kullanma yeteneğinizi, Osmanlı Devleti’nin siyasi güç olarak yükselme sürecini ve fetih siyasetini kavrama düzeyinizi ölçmek amacıyla...
  8. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 4. Senaryo

7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınavı – Senaryo 4 Sevgili öğrenciler, Bu yazılı sınav, iletişim becerilerinizi, medyayı bilinçli kullanma düzeyinizi ve Osmanlı Devleti’nin siyasi güç olarak ortaya çıkış sürecini kavrama becerinizi ölçmeye yönelik hazırlanmıştır. Sorular...
  9. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 3. Senaryo

7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınavı – Senaryo 3 Tanıtım Yazısı Sevgili öğrenciler, Bu yazılı sınav; günlük yaşamdan alınan örnek senaryolar üzerinden iletişim becerilerinizi, hak ve sorumluluk bilincinizi, medyanın toplumsal etkilerini kavrayabilme yeteneğinizi ve tarihsel...
  10. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 2. Senaryo

Sevgili öğrenciler, Bu yazılı sınav; günlük yaşamdan alınan senaryolar üzerinden iletişim becerilerinizi, hak ve sorumluluk bilincinizi ve medyanın toplumsal etkilerini anlamanızı ölçmeye yöneliktir. Sizden yalnızca bilgiyi hatırlamanız değil; yorum yapmanız, durumları analiz etmeniz ve çözüm...
  11. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 1. Senaryo

Sevgili öğrenciler, Bu yazılı sınavda Sosyal Bilgiler dersinde edindiğiniz bilgi ve becerileri günlük yaşamla ilişkilendirerek kullanmanızı bekliyoruz. Sınav senaryo temellidir ve sizden verilen durumları yorumlamanız, değerleri fark etmeniz ve doğru çıkarımlar yapmanız istenmektedir. 📝 Sınavın...
  12. Benim Hocam Yayınları

Örnek Talep Formu Benim Hocam Yayınları Örnek Talep Formu

Sayın hocam özelden iletişim kargo bilgilerini yazarsanız yardımcı oluruz.
  13. Benim Hocam Yayınları

BENİM HOCAM Benim Hocam Yayınları 2025 - 2026 Akıllı Tahta Dosyaları

J2DAZGRB Anahtar kod bu hocam. Üyeliğe gerek yoktur. İyi çalışmalar dilerim. J2DAZGRB
  14. Benim Hocam Yayınları

Beğenmenize sevindik kıymetli hocam. Destekleriniz için teşekkürler. Sizlere kolaylıklar ve öğrencilerinize başarılar dileriz.
  15. Benim Hocam Yayınları

Akıllı tahta dosyalarımız Pardus uyumludur. Sistemsel bir sorun olabilir. Dosya Acrobat Reader olarak görünüyorsa sağ tıklayıp sadece çalıştır derseniz sorun çözülecektir.
  16. Benim Hocam Yayınları

Örnek Talep Formu Benim Hocam Yayınları Örnek Talep Formu

ÖRNEK İÇİN GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. BELİRLENEN ARALIĞIN İKİ KATINDAN DAHA FAZLA BAŞVURU OLDU. HERKESE GÖNDERİM YAPACAĞIZ. ŞİMDİLİK ONLİNE ÖRNEK GÖNDERİMİNİ KAPATIYORUZ. BUNUN DIŞINDA ÖRNEKLERİMİZE ONLİNE WEB SAYFAMIZDAN VE BULUNDUĞUNUZ YERDEKİ BAYİMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. HERKESE...
  17. Benim Hocam Yayınları

FASİKÜL 6. Sınıf SOSYAL BİLGİLER Benim Hocam Benim Fasikülüm

Hocam 5.7.8. sınıf fasikülleri tam olarak sistemde mevcuttur. Şimdi de inceledim 5.7.8. sınıf fasiküllerin tamamı yüklenmiş. 6. sınıf fasikül en son hazırlandığı için en son basılan kitabımızdı. Bundan dolayı akıllı tahta dosyalarından ilk 3 fasikül tamamlandı. Diğer 2 tanesi de en kısa sürede...
  18. Benim Hocam Yayınları

Soru Bankası 5. Sınıf SOSYAL BİLGİLER Benim Hocam Benim Soru Bankam

ÖRNEK SAYFALAR AKILLI TAHTA DOSYALARI PERAKENDE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN TOPLU SATIN ALMAK İÇİN BAYİ LİSTESİ ÖRNEK SAYFALAR AKILLI TAHTA DOSYALARI PERAKENDE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN TOPLU SATIN ALMAK İÇİN BAYİ LİSTESİ
  19. Benim Hocam Yayınları

Soru Bankası 6. Sınıf SOSYAL BİLGİLER Benim Hocam Benim Soru Bankam

ÖRNEK SAYFALAR AKILLI TAHTA DOSYALARI PERAKENDE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN TOPLU SATIN ALMAK İÇİN BAYİ LİSTESİ ÖRNEK SAYFALAR AKILLI TAHTA DOSYALARI PERAKENDE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN TOPLU SATIN ALMAK İÇİN BAYİ LİSTESİ
Geri