• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 2. Yazılıları ve Cevapları MEB Tüm Senaryolar - Benim Hocam Yayınları

MEB tarafından yayınlanan aşağıdaki senaryolara göre hazırlanmış olan 5. sınıf sosyal bilgiler birinci dönem ikinci yazılı soruları ve cevapları. MEB Senaryoları: https://www.sosyalbilgiler.biz/5-sinif-1-donem-2-yazili-senaryolari.html Sorulara, cevaplara ve word haline eklentiden erişebilirsiniz.
  2. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - MEB Tüm Senaryolar - Benim Hocam Yayınları

5. Sınıf Sosyal Bilgiler – 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı Senaryo ve Örnek Sorular ✍️ Benim Hocam Yayınları sınıf öğrencileri için Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne uygun olarak hazırlanmış, beceri temelli, yorumlama gücünü ölçen yazılı sınav örnekleriyle karşınızdayız. 🎯 Kapsanan kazanımlar...
  3. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - 5. Senaryo - Benim Hocam Yayınları

5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınavı 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı 5. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan bu sınav; Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kazanımlarına uygun biçimde tasarlanmıştır. Yorum ve çıkarım gerektiren açık uçlu sorulardan oluşan bir sınavdır.
  4. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - 4. Senaryo - Benim Hocam Yayınları

5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınavı 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı 5. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan bu sınav; Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kazanımlarına uygun biçimde tasarlanmıştır. Yorum ve çıkarım gerektiren açık uçlu sorulardan oluşan bir sınavdır.
  5. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - 3. Senaryo - Benim Hocam Yayınları

6. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - 2. Senaryo - Benim Hocam Yayınları

7. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - 1. Senaryo - Benim Hocam Yayınları

8. Benim Hocam Yayınları

8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı 117 Dakika da İnkılap 100 - Benim Hocam Yayınları

8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı – “117 Dakika’da İnkılâp 100” 📘 Yayın: Benim Hocam Yayınları Sevgili öğretmenler ve öğrenciler, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için özel olarak hazırlanmış bu kamp, 8. sınıf düzeyinde T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük yazılısına tam 117 dakikada...
  9. Benim Hocam Yayınları

7. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı 113 Dakika da Sosyal 100 - Benim Hocam Yayınları

7. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı – “113 Dakika’da Sosyal 100” 📘 Yayın: Benim Hocam Yayınları Sunum: Berkay Hoca Sevgili öğretmenler ve öğrenciler, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için özel olarak hazırlanan bu kamp, 7. sınıf düzeyinde sosyal bilgiler yazılısına tam 113 dakikada etkili ve...
  10. Benim Hocam Yayınları

6. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı 93 Dakika da Sosyal 100 - Benim Hocam Yayınları

6. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı – “93 Dakika’da Sosyal Full” Yayın: Benim Hocam Yayınları Sunum: Berkay Türkal Sevgili öğretmenler ve öğrenciler, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için özel olarak hazırlanan bu kamp, 6. sınıf düzeyinde sosyal bilgiler yazılısına 93 dakikada etkili ve...
  11. Benim Hocam Yayınları

5. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı 53 Dakika da Sosyal 100- Benim Hocam Yayınları

Berkay Türkal'ın Benim Hocam Yayınları Kampı 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için hazırlanan bu özel kamp, 5. sınıf düzeyinde sosyal bilgiler yazılısına 53 dakikada etkili ve verimli şekilde hazırlanmak isteyenler içindir. Kampın öne çıkan özellikleri: Az zamanda maksimum verim: 53 dakikalık...
  12. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - 2. Senaryo - Benim Hocam Yayınları

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Ortak Yazılı Sınavı Hazır! 📘 2025-2026 eğitim öğretim yılı birinci dönem birinci ortak yazılı sınavı; öğrencilerin hem temel bilgi hem de yorumlama ve çıkarım yapma becerilerini ölçmeye yönelik senaryo temelli sorularla hazırlanmıştır. 📝 Sınavda yer alan konular...
  13. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - 1. Senaryo - Benim Hocam Yayınları

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınavı 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı 6. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan bu sınav; Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kazanımlarına uygun biçimde tasarlanmıştır. 📝 Kapsanan kazanımlar: SB.6.1.1 — Bireylerin dâhil oldukları gruplar ve...
  14. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - MEB Tüm Senaryolar - Benim Hocam Yayınları

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı 2025-2026 eğitim öğretim yılına özel hazırlanan Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler Ortak Yazılı Senaryoları, yeni müfredata uygun, açık uçlu sorulardan oluşan kapsamlı bir ölçme aracıdır. 📌 Kapsam: Gruplar ve roller Kültürel...
  15. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 5. Senaryo

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı (5. Senaryo) 2025-2026 eğitim öğretim yılına özel olarak hazırlanan Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı 5. Senaryo, TYMM (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) kazanımlarına uygun, öğrenci merkezli...
  16. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 4. Senaryo

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı (4. Senaryo) 2025-2026 eğitim öğretim yılına özel olarak hazırlanan Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı 4. Senaryo, öğrencilerin hem temel kavram bilgisini hem de yorumlama, çıkarım yapma ve çözüm üretme...
  17. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 3. Senaryo

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı (3. Senaryo) 2025-2026 eğitim öğretim yılına özel olarak hazırlanan Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı 3. Senaryo, yeni müfredat kazanımlarına uygun, öğrencilerin yorumlama, analiz ve bilgiyi uygulama...
  18. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 2. Senaryo

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı (2. Senaryo) 2025-2026 eğitim öğretim yılına özel olarak hazırlanan Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı 2. Senaryo, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) kazanımlarına uygun şekilde yapılandırılmıştır. Bu...
  19. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 1. Senaryo

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı 2025-2026 eğitim öğretim yılına özel olarak hazırlanan Benim Hocam Yayınları 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Ortak Yazılı Senaryosu, yeni müfredata ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kazanımlarına tam uyumlu olarak tasarlanmıştır. Bu yazılı...
  20. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 8. Sınıf İnkılap Tarihi 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - MEB Tüm Senaryolar - Benim Hocam Yayınları

Benim Hocam Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları – MEB Tüm Senaryolar” için yazılı örneği aşağıdadır 👇 📢 2025-2026 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları Yayında! 🇹🇷 Sevgili öğretmenler ve öğrenciler, Güncel Türkiye...
Geri