• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 8. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 1. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 1. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları kontrol ederek eksiklerini...
  2. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 5. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 5. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları kontrol ederek eksiklerini...
  3. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 4. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Sınav haftası geldi çattı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 4. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları...
  4. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 3. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Sınav haftası geldi çattı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 3. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları...
  5. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 2. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Sınav haftası geldi çattı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 2. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları...
  6. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 1. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Sınav haftası geldi çattı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 1. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları...
  7. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 5. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Sınav haftası geldi çattı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 5. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları...
  8. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 4. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Sınav haftası geldi çattı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 4. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları...
  9. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 3. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Sınav haftası geldi çattı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 3. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları...
  10. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 2. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Sınav haftası geldi çattı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 2. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları...
  11. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 1. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Sınav haftası geldi çattı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 1. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları...
  12. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 5. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

Sınav haftası geldi çattı! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sınav sistemine ve 5. Senaryo kazanımlarına göre hazırlanan bu videoda, Sosyal Bilgiler dersinin kritik konularını mercek altına alıyoruz. Sadece izlemekle kalma, videoyu durdurup önce kendin çözmeyi dene ve ardından doğru yanıtları...
  13. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 4. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

14. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 3. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

15. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 2. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

16. Benim Hocam Yayınları

Yazılı 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 2 Yazılı 1. Senaryo Örneği ve Çözümleri - Berkay TÜRKAL

17. Benim Hocam Yayınları

BENİM HOCAM 5. 6. 7. ve 8. Sınıf 1. Dönem 2. Açık Uçlu Yazılıları - Benim Hocam Yayıncılık

Yeni nesil ölçme-değerlendirme anlayışına uygun olarak hazırlanan 5. Sınıf 1. Dönem 2. Açık Uçlu Yazılıları, öğrencilerin sadece bilgiyi değil; yorumlama, çıkarım yapma ve ifade etme becerilerini ölçmeyi hedefler. MEB kazanımlarına birebir uyumlu sorular, anlaşılır dil ve cevap anahtarlı...
  18. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 8. Sınıf İnkılap Tarihi 1. Dönem 2. Yazılıları ve Cevapları MEB Tüm Senaryolar - Benim Hocam Yayınları

MEB tarafından yayınlanan aşağıdaki senaryolara göre hazırlanmış olan 8. sınıf İnkılap tarihi birinci dönem ikinci yazılı soruları ve cevapları. MEB Senaryoları: https://www.sosyalbilgiler.biz/8-sinif-1-donem-2-yazili-senaryolari.html Sorulara, cevaplara ve word haline eklentiden erişebilirsiniz.
  19. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 2. Yazılıları ve Cevapları MEB Tüm Senaryolar - Benim Hocam Yayınları

MEB tarafından yayınlanan aşağıdaki senaryolara göre hazırlanmış olan 7. sınıf sosyal bilgiler birinci dönem ikinci yazılı soruları ve cevapları. MEB Senaryoları: https://www.sosyalbilgiler.biz/7-sinif-1-donem-2-yazili-senaryolari.html Sorulara, cevaplara ve word haline eklentiden erişebilirsiniz.
  20. Benim Hocam Yayınları

2025-2026 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 2. Yazılıları ve Cevapları MEB Tüm Senaryolar - Benim Hocam Yayınları

MEB tarafından yayınlanan aşağıdaki senaryolara göre hazırlanmış olan 5. sınıf sosyal bilgiler birinci dönem ikinci yazılı soruları ve cevapları. MEB Senaryoları: https://www.sosyalbilgiler.biz/6-sinif-1-donem-2-yazili-senaryolari.html Sorulara, cevaplara ve word haline eklentiden erişebilirsiniz.
Geri