• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. Mustafa Petek

Yazılı Sosyal Bilgiler_5.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  2. Mustafa Petek

LGS_Ünite Değerlendirme Denemesi-1 (İ.T.A. Ünite-1)

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi kapsamında ünite değerlendirme denemeleri ilgili kazanımların ne kadar öğrenildiğini tespit etmek için hazırlanmıştır. ÜNİTE-1 SORU: 10 adet-Çözümlü KAYNAK: https://www.instagram.com/p/C0q9qqPtqTT/
  3. Mustafa Petek

SosyalKampüs Tıpkı LGS Deneme Sınavı-1

Değerli zümrelerim; LGS kapsamında 2022-2023 I. Dönem kazanımlarını kapsayan SosyalKampüs Tıpkı LGS Deneme Sınavını sizlerle paylaşıyorum. İçeriği, zorluğu ve dizgisi ile tıpkı LGS... Faydalı olmasını dilerim. ✓ LGS Deneme Sınavı 1 (I. Dönem Kazanımlarını Kapsar) ✓ MEB Tadında Beceri Temelli...
  4. Mustafa Petek

SosyalKampüs_7.Sınıf_II. Dönem I. Yazılı Sınavı (Cevap Anahtarlı)

Değerli arkadaşlar II. dönem I. yazılı sınavımızda etkinlikler ve testler kapsam geçerliği göz önünde bulundurularak sorulmuştur. Daha fazlası için: @SosyalKampüs
  5. Mustafa Petek

SosyalKampüs_İnkılap Tarihi_II. Dönem I. Yazılı Sınavı (Cevap Anahtarlı)

Değerli arkadaşlar II. dönem I. yazılı sınavımızda etkinlikler ve testler kapsam geçerliği göz önünde bulundurularak sorulmuştur. Daha fazlası için: @SosyalKampüs
  6. Mustafa Petek

2022_2023 SosyalKampüs_LGS İnkılap Tarihi_Deneme Sınavı-2

Değerli zümrelerim; LGS kapsamında 2022-2023 I. Dönem kazanımlarını kapsayan SosyalKampüs T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 2. Deneme Sınavını paylaşıyor, yorumlarınızı ve değerlendirmenizi bekliyorum. Faydalı olmasını dilerim. ✓ LGS Deneme Sınavı 2 (I. Dönem Değerlendirme Denemeleri) ✓ MEB...
  7. Mustafa Petek

2022_2023 SosyalKampüs_LGS İnkılap Tarihi_Deneme Sınavı-1

Değerli zümrelerim; LGS kapsamında 2022-2023 I. Dönem kazanımlarını kapsayan SosyalKampüs T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1. Deneme Sınavını paylaşıyor, yorumlarınızı ve değerlendirmenizi bekliyorum. Faydalı olmasını dilerim. ✓ LGS Deneme Sınavı 1 (I. Dönem Değerlendirme Denemeleri) ✓ MEB...
  8. Mustafa Petek

8_Snf_İnkılap Tarihi_Kavram Sözlüğü (Ünite-3)

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi kapsamında LGS'de en çok dikkat edilmesi gereken konulardan biri "Kavram Bilgisi"dir. Bizi Takip Etmek İçin ➡ @SosyalKampüs
  9. Mustafa Petek

8_Snf_İnkılap Tarihi_Doğu ve Güney Cepheleri (SosyalKampüs)

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Kazanım: 8. 3. 1 Konu: Doğu ve Güney Cepheleri Takip için ➡ @SosyalKampüs
  10. Mustafa Petek

Sosyal Bilgiler 6. Sınıf Deneme Sınavı-1 (SosyalKampüs)

Merhaba değerli arkadaşlar; 6. Sınıf "Birey ve Toplum" ünitesine ait deneme sınavı çalışmasıdır. Faydalı olmasını dilerim. ✓ Ünite-1 ✓ Dokümana ulaşmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız...
  11. Mustafa Petek

Ders Notu Uygarlıkları Tanıyorum Poster Notlar (SosyalKampüs)

Merhaba değerli arkadaşlar; 5. Sınıf "Kültür ve Miras" ünitesine ait "Uygarlıkları Tanıyorum" poster çalışmasıdır. Faydalı olmasını dilerim. ✓ Ünite-2 ✓ Dokümana ulaşmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız: (SOSYAL BİLGİLER SINIFI) https://linktr.ee/mustafapetek
  12. Mustafa Petek

MEB'in Sevdiği Sorular (LGS 2022 Hazırlık)

MEB’in LGS’de sorduğu ve Örnek sorularda yer verdiği kazanımları titizlikle inceledik, analiz ettik. Sonuç itibarıyla “MEB’in Sevdiği Sorulara” ulaştık. ✓ MEB sınavlarında hangi konulara ağırlık verdi? ✓ Dersimiz kapsamında konuyla ilgili öğrencilerimizde hangi becerileri ölçtü? ✓ Kazanımla...
  13. Mustafa Petek

Yeni Nesil Ders Notları-Siyasi Alanda Yapılan İnkılaplar

T.C .İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Yeni Nesil Ders Notu (Siyasi Alanda Yapılan İnkılaplar) Daha Fazlası: SosyalKampüs
  14. Mustafa Petek

Mustafa PETEK'ten 7. Sınıf II. Dönem I. Yazılı Sınavı (2020/2021)

Müfredat değişti de bizim mi haberimiz yok:) Bu sınav II. Döneme ait. Dikkatli okumanızı rica ederim
Geri