• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. atabey74

mangala kulübü

mangala kulübü ilk kez duydum ama az önce inceledim epey bi derinlik varmış. kolay gelmesi dileğiyle
  2. atabey74

2012-2013 sosyal bilgiler 2. dönem bölge zümresi yeni

2012-2013 sosyal bilgiler 2. dönem bölge zümresi yeni teşekkür
  3. atabey74

2012-2013 Sosyal Bilgiler 2.Dönem İlçe Zümresi

2012-2013 Sosyal Bilgiler 2.Dönem İlçe Zümresi emeğine sağlık
  4. atabey74

Gerçekleşen Düşler Tek Paket

Gerçekleşen Düşler Tek Paket meeeeeeersi
  5. atabey74

Gerçekleşen Düşler Tek Paket

Gerçekleşen Düşler Tek Paket Zalatar link yok sanırım...
  6. atabey74

İnsan ve Ekonomi Sunusu (İnsanın Ekonomideki Yeri)

Ürettiklerimiz ünitesi 5. Kazanım "Ekonomideki insan etkisini fark eder. " için hazırlanan sunudur
  7. atabey74

FATİH SULTAN MEHMET'E DERS

FATİH SULTAN MEHMET'E DERS İbretlik...
  8. atabey74

21 ocak itibariyle konularda nerelerdeyiz?

21 ocak itibariyle konularda nerelerdeyiz? 23 ocak itibari ile 5: Bölgelerimizdeki Ekonomik Faaliyetler (Karadeniz) 7: Etkiledik etkilendik ama nasıl 8: Kabotaj Kanunu
  9. atabey74

17 aralık itibariyle konularda neredesiniz?

17 aralık itibariyle konularda neredesiniz? 23 Aralık itibari ile: 5'ler: Yaşanacak Yerlere başladım geçen hafta 7'ler: İstanbul'u fethetmeye başladık geçen hafta 8'ler: İzmir'de iktisat kongresini topladıydık geçen hafta (bazı sınıflarda hala toplantı sürüyo :d)
  10. atabey74

2012-2013 I. DÖNEM II. YAZILI (KARMA)CEVAP ANAHTARLI

2012-2013 I. DÖNEM II. YAZILI (KARMA)CEVAP ANAHTARLI emeğinize sağlık örtmenim
  11. atabey74

SOSYAL SERGİSİ( MAKETLERDEN OLUŞUYOR)

SOSYAL SERGİSİ( MAKETLERDEN OLUŞUYOR) çalışmalar oldukça güzel. ancak bu maketleri çocukların kendilerinin yaptığından eminmisiniz? zira yoğun bir emek ve işçilik gerektiriyor bazıları...
  12. atabey74

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE Bende bakanlığın sitesinden bilgi istedim fakat nedense bana İl MEM cevap verdi ve dediki: Konu bakanlığımızı ilgilendirmektedir. İl Müdürlüğü olarak bu konuda düzenleme yapma yetkisi yoktur. Bilgilerinizi rica ederim. (İlginç olan ise ben zaten...
  13. atabey74

Adım Adım Türkiye Boşluk Doldurma Etkinliği

Adım Adım Türkiye Boşluk Doldurma Etkinliği Emeğinize sağlık
  14. atabey74

2 Zengin Kültürümüz

Erkan Hocamın sunusunun genişletilmiş halidir...
  15. atabey74

1 Kasım itibariyle konularda nerdeyiz?

1 Kasım itibariyle konularda nerdeyiz? 5. sınıf: Kültürümüz birliğimiz 7. sınıf: Nüfusun yapısı ve özellikleri 8. sınıf: Amasya Genelgesi
  16. atabey74

Nüfusun Dağılışı

Nüfusun Dağılışı Ülke genelindeki nüfusun bu şekilde farklı dağılmış olmasında “doğal ve beşeri” etkenler başlıca rolü oynamaktadır. Ülkemizdeki nüfusun dağılışını etkileyen şartlardan: iklim (enlem, kara ve denizlerin dağılışı), yer şekilleri, bitki örtüsü, su kaynakları, yer altı kaynakları...
  17. atabey74

Zengin Kültürümüzden Örnekler-Etkinlik

Zengin Kültürümüzden Örnekler-Etkinlik güzel çalışma teşekkürler
  18. atabey74

2013 sbs

2013 sbs Eski Milli Eğitim Bakanı (Çubukçu), bir toplantıda bu seneki 8 lere sadece 8. sınıf konularından soru geleceğini söylediğini kulaklalrımla duymuştum. Kulaklarımla duymuştum diyorum çünkü yarın kalkar bütün sınıflar dahildi biz öyle dedidik diyebilirler :)
  19. atabey74

Ülkemizin Bölgelere Göre Tarihi Eserleri ve Doğal Varlıkları

Ülkemizin Bölgelere Göre Tarihi Eserleri ve Doğal Varlıkları emeğinize sağlık örtmenim de görüş belirtin demişssiniz belirteyim. resimlerin çoğunda düşük boyutlu olmalarından dolayı görselliğin kalitesi düşmüş ve de resimlerin orjinal boyutlarıyla büyütme küçültme yapılmadığı için bazı resimler...
  20. atabey74

Haklarımı Öğreniyorum Ünitesi Tarama Testi

Haklarımı Öğreniyorum Ünitesi Tarama Testi emeğinize sağlık
Geri