• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. atabey74

Günlük plan yapılmasını içeren en son Tebliğler Dergisi numarası nedir?

En son günlük plan yapılmasını içeren Tebliğler Dergisi numarası nedir? Bilgisi olan varsa paylaşır mısınız.
  2. atabey74

İlerlemenin Sınırı Yoktur Sunu

Kazanım2. Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin gelecekteki yaşam üzerine etkilerine ilişkin yaratıcı fikirler ileri sürer.
  3. atabey74

SB.5.7.4. Çeşitli ülkelerde bulunan ortak miras ögelerine örnekler verir.

SB.5.7.4. Çeşitli ülkelerde bulunan ortak miras ögelerine örnekler verir.
  4. atabey74

5.3.1 Haritayı Tanıyorum Sunusu

5.3.1. Haritalar üzerinde yaşadığı bölgenin yeryüzü şekillerini genel olarak açıklar. --Harita çizilirken belirli oranlarda küçültme yapıldığına değinilir. Ölçek türlerine ve hesaplamalarına girilmez. Fiziki haritada yer alan temel unsurlar ve bu unsurların anlamları üzerinde durulur. Erkan...
  5. atabey74

5.2.1 Tarihe Yolculuk (Mezopotamya ve Anadolu Uygarlıkları) Sunu

Tarihe Yolculuk Anadolu ve Mezopotamya Medeniyetleri konusuna ait sunumdur. Kazanım SB.5.2.1. Somut kalıntılarından yola çıkarak kadim uygarlıkların insanlık tarihine katkılarını fark eder. Erkan hocamın slaytın kapsamı genişletilmiş halidir. Sınıfta öğrencilerin rahatça görebilmesi için yazı...
  6. atabey74

Ve Millî Mücadele Başlıyor (Samsun’a Çıkış, Amasya Genelgesi ve Kongreler)

Ve Millî Mücadele Başlıyor (Samsun’a Çıkış, Amasya Genelgesi ve Kongreler) Ve Millî Mücadele Başlıyor (Samsun’a Çıkış, Amasya Genelgesi ve Kongreler).pps yazan yere tıklamak sorununu giderebilir babags25 ;)
  7. atabey74

Ve Millî Mücadele Başlıyor (Samsun’a Çıkış, Amasya Genelgesi ve Kongreler)

Kazanım 4: Mustafa Kemal’in Milli Mücadelenin hazırlık döneminde yaptığı çalışmaları milli bilincin uyandırılması, milli birlik ve beraberliğin sağlanması açısından değerlendirir. için hazırlanan sunudur. (Sınıfta projeksiyonda rahat görünebilmesi için yazılar mümkün olduğunca büyütülmüştür.)
  8. atabey74

Geldikleri Gibi Giderler...

Geldikleri Gibi Giderler... Sağolun kolay gelsin
  9. atabey74

Geldikleri Gibi Giderler...

Kazanım2. Mondros Ateşkes Anlaşması’nın imzalanması ve uygulanması karşısında Osmanlı yönetiminin, Mustafa Kemal’in ve halkın tutumunu değerlendirir. kazanım3. Kuvâ-yı Millîye ruhunun oluşumunu, millî cemiyetleri ve millî varlığa düşman cemiyetlerin faaliyetlerini analiz eder. kazanımları için...
  10. atabey74

Medya Okuryazarlığı uzaktan eğitim kursu

Medya Okuryazarlığı uzaktan eğitim sınavını olan arkadaşım varsa sorular zormuydu acaba?
  11. atabey74

Açık Oy Gizli Sayım

Açık Oy Gizli Sayım ayşeuzun hocam bi eksiği gidermekte fayda var. 1946’da ülkemizde ilk kez birden çok siyasi partinin katıldığı genel seçimler yapılarak çok partili hayata geçilmiştir. Böylece çok partili siyasi ortamda mecliste farklı görüş ve düşünceler temsil edilme imkanı buldu. Açık oy...
  12. atabey74

10.12.2013 tarihi itibariyle konularda nerelerdesiniz?

10.12.2013 tarihi itibariyle konularda nerelerdesiniz? zalatar örtmenim 7 lerde ek ders mi yapıyorsun, uçmuşsun kanımca maşşallahh :)
  13. atabey74

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz?

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz? 8 ler I Dünya Savaşı bitti 7 ler ülkemizde nüfus dağılışına giriş yaptım 6 lar 1. ünite bitti bayramdan sonra 2. üniteye başlancak (Not: (8 leri haftada 4 saat işleme imkanı buldum çook şükür ki anca gelebildim buralara, darısı başınıza)
  14. atabey74

VATANDAŞLIK TOPLUMSAL KURALLAR

VATANDAŞLIK TOPLUMSAL KURALLAR Emeğinize sağlık örtmenim
  15. atabey74

ders anlatımı

ders anlatımı Sabredin sayın hocam kitabının ne olacağı 2014 mayısı na kadar netleşecekmiş :)
  16. atabey74

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'nda 1 Soru

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'nda 1 Soru bende perspektif olduğunu düşünüyorum
  17. atabey74

4 Dünyanın Hazineleri

Hepimizin Dünyası Ünitesi 4. Kazanım "4. Çeşitli ülkelerde bulunan ortak miras öğelerine örnekler verir" için hazırlanan sunudur
  18. atabey74

Bu sorunun cevabı nedir?

Bu sorunun cevabı nedir? D) Afrika'nın güneyinden Hindistan'a ulaşan yeni ticaret ümit burnunun keşfi akdeniz ticaretini sönükleştirmiştir. taaaaaaaaaa ki süveyş kanalı açılana dek
  19. atabey74

1 Bize Hizmet Edenler (İhtiyaçlarımız ve Kurumlar)

Toplum İçin Çalışanlar Ünitesi 1. ve 2. Kazanım "1. Toplumun temel ihtiyaçlarıyla bu ihtiyaçlara hizmet eden kurumları ilişkilendirir. 2. Kurumların insan yaşamındaki yeri konusunda görüş oluşturur." için hazırlanan sunudur...
  20. atabey74

ÜLKEMİZ VE DÜNYA 6.SINIF ERKAN HOCANIN SLAYTLARI LAZIM ACİLLLLLLLL!!!!!!

ÜLKEMİZ VE DÜNYA 6.SINIF ERKAN HOCANIN SLAYTLARI LAZIM ACİLLLLLLLL!!!!!! aşağıdaki link e tıklarsan ulaşırsın küçük adam :) http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/b160/
Geri