• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. S

8. Sınıflar İçin Karne Sözleri

8. sınıflar mezun olacağı için onlar için güzel karne sözleri • Bundan sonraki yaşamınızda sağlık, huzur ve başarılar dilerim. • Tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. • Sağlık mutluluk hep yanınızda olsun. • Sizi tanımaktan çok mutlu oldum. Hatırladığınızda yüzünüzde küçücük bir tebessüm bile...
  2. S

Sosyal Bilgiler Yazılısı

Sosyal Bilgiler Yazılısı
  3. S

Sivil Toplum Örgütleri

etkinlik
  4. S

Toplum İçin Çalışanlar Sunusu

Toplum İçin Çalışanlar
  5. S

6.SINIF 4.ÜNİTE SORU CEVAP

Teşekkürler
  6. S

Çanakkale Haftası

Teşekkürler
  7. S

Çanakkele Tören Sunumu

Çanakkele Tören Sunumu
  8. S

Çanakkale Mektupları

Çanakkale Mektupları
  9. S

Çanakkele Geçilmez Orotoryosu

Çanakkale Geçilmez KORO: "Bayrakları bayrak yapan Üzerindeki kandır. Toprak eğer uğrunda Ölen varsa vatandır." I.KIZ ÖĞRENCİ: Çok kan döküldü çok... Analar oğulsuz, Bacılar kardeşsiz, Gelinle gözü yaşlı kaldı, Mehmedim Çanakkale'de. (Arkadan Eledim eledim türküsü gelir.) II. KIZ ÖĞRENCİ Daha...
  10. S

Çanakkale Savaşı İle İlgili Görseller

Çanakkale Savaşı İle İlgili Görseller
  11. S

Çanakkale Zaferi İçin Fon Müziği

Fon Müziği
  12. S

Çanakkale Destanı

ÇANAKKALE DESTANI Yıl 1915 18'indeyiz Martın. Kendine gel biraz! Pek tekin değildi Çanakkale'nin suyu, Geçilmez bu boğaz... Geçilmez bu boğaz... Bizi Ne topun yıldırır, Ne kurşunun. Çünkü artık Başladı cengimiz. Er meydanında bulunmaz dengimiz... Sen misin Mustafa Kemal'im ileri...
  13. S

Çanakkale Zaferi

ÇANAKKALE CEPHESİ (19 ŞUBAT 1915 – MART 1915 ) 18 MART 1915 ÇANAKKALE ZAFERİ Kanal ve Kafkas cephesindekibaşarısızlıklara karşılık Türk orduları Çanakkale’de büyük bir utku kazanarak bir süre için başkenti ve imparatorluğu kurtarmayı başarmışlardı. AÇILMA NEDENİ: İtilaf devletleri tarafından...
  14. S

7. Sınıf ŞÖK Topalatımız

ŞÖK
  15. S

Bilimsel Çalışma Yöntemleri Örnek Çalışması

Bilimsel Çalışma Yöntemleri
Geri