• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Karekod Yönetimin Karar Alma Sürecini Etkileyen Unsurlar Sayfa 20

20. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Yönetimin Karar Alma Sürecini Etkileyen Unsurlar ile ilgili konu anlatım videosudur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
  2. erkanisanmaz

Karekod Siyasi Hak ve Ödevler Sayfa 17

17. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Siyasi Hak ve Ödevler ile ilgili konu anlatım videosudur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
  3. erkanisanmaz

Online Sunu Yönetimin Karar Alma Sürecini Etkileyen Unsurlar Online Slayt

6. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi kapsamındaki “Yönetimin Karar Alma Sürecini Etkileyen Unsurlar” konusunu kapsayan bu çevrim içi sunu, öğrencilerin demokrasi ve yönetim süreçlerini daha iyi anlamalarını sağlayacak şekilde hazırlanmıştır. Sunu, yönetimin nasıl karar aldığını ve bu sürece etki eden...
  4. erkanisanmaz

Sunu Yönetimin Karar Alma Sürecini Etkileyen Unsurlar | Etkileşimli Sunum – Oyunlu Etkinlikler

SB.6.4.1 Yönetimin Karar Alma Sürecini Etkileyen Unsurlar | Etkileşimli Sunum – Oyunlu Etkinlikler sınıf Sosyal Bilgiler dersi SB.6.4.1 kazanımına uygun olarak hazırlanan bu etkileşimli sunumda; birey, kamuoyu, medya, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin yönetimin karar alma sürecine...
  5. erkanisanmaz

Online Sunu Anadolu’nun Türkleşmesi ve İslamlaşması Online Sunu

Akıllı tahtada Pardüs işletim sistemi olan sınıflarda online sunuyu kullanmanızı tavsiye ederiz. 634 Anadolu’nun Türkleşmesi ve İslamlaşması Online Sunu
  6. erkanisanmaz

6. Sınıflar TYMM Okul Temelli Planlama

TYMM Okul Temelli Planlama
  7. erkanisanmaz

5. Sınıflar TYMM Okul Temelli Planlama

TYMM-Okul-Temelli-Planlama-5.sinif
  8. erkanisanmaz

Video Millî Mücadele’nin Sanat ve Edebiyata Yansımaları

Sanatın ve Edebiyatın Gözünden Millî Mücadele Millî Mücadele ruhu sanatla nasıl ölümsüzleşti? 🎨✍️Halide Edip Adıvar’dan Yakup Kadri’ye, İbrahim Çallı’dan Halil Dikmen’e kadar sanatçılarımızın bağımsızlık mücadelesindeki rollerini inceliyoruz. ✅ Videoda öne çıkanlar: Savaşın edebiyata...
  9. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 541 Demokrasi ve Cumhuriyetin Nitelikleri

Kapışma Oyunu: 541 Demokrasi ve Cumhuriyetin Nitelikleri
  10. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 541 Demokrasi ve Cumhuriyetin Nitelikleri

Bilgi Çarkı Oyunu: 541 Demokrasi ve Cumhuriyetin Nitelikleri
  11. erkanisanmaz

Video Anadolu'nun Türkleşmesi ve İslamlaşması

Bu videoda Anadolu’nun Türkleşme ve İslamlaşma süreci nedenleri, gelişimi ve sonuçlarıyla ele alınmaktadır. 6. sınıf Sosyal Bilgiler müfredatına uygun olarak hazırlanan içerikte; ✔ Türklerin Anadolu’ya geliş süreci ✔ İslamiyet’in Anadolu’da yayılması ✔ Malazgirt Savaşı’nın etkileri ✔ Kültürel...
  12. erkanisanmaz

Sunu 634 Anadolu’nun Türkleşmesi ve İslamlaşması

Bu sunum, XI. ve XIII. yüzyıllar arasında Anadolu'nun nasıl Türk ve İslam yurdu haline geldiğini kapsamlı bir şekilde ele alan eğitici bir materyaldir. İçerik, ilk keşif akınlarından başlayarak Anadolu'da kurulan devletleri, önemli savaşları ve bu süreçte inşa edilen kültürel mirası...
  13. erkanisanmaz

2025-2026 Sosyal Bilgiler Dersi 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanağı

Sosyal Bilgiler Dersi 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanağı, öğretmenlerin ikinci dönem eğitim-öğretim sürecine yönelik planlama, değerlendirme ve kararlarını içeren önemli bir rehber dokümandır. Bu tutanakta; Maarif Modelinin uygulanma süreci ve karşılaşılan başlıca sorunlar, öğrenme çıktılarının...
  14. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 634 Anadolu’nun Türkleşmesi ve İslamlaşması

Oyunda öğrenciler, konu ile ilgili çoktan seçmeli sorulara cevap vererek hem bilgilerini pekiştirir hem de aktif katılımla öğrenmeyi daha eğlenceli hâle getirir. Oyun, öğretmenler için ders içi tekrar, bireysel çalışma veya grup etkinliği olarak kullanılabilir. Bilgi Çarkı Oyunu: 634...
  15. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 634 Anadolu’nun Türkleşmesi ve İslamlaşması

Bu oyunda öğrenciler, tarihsel olaylar, önemli şahsiyetler ve kültürel değişimler hakkında hazırlanan sorularla takım hâlinde yarışır, hızlı düşünme ve doğru cevap verme becerilerini geliştirir. Ders içi tekrar, konu pekiştirme, motivasyon artırma ve eğlenceli değerlendirme amacıyla...
  16. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu Anadolu’nun Türkleşme ve İslamlaşma Süreci Bütüncül Dereceli Puanlama Anahtarı- 176. Sayfa

176. sayfada yer alan karekodla erişim sağlanması istenen Anadolu’nun Türkleşme ve İslamlaşma Süreci Performans Görevinin "Bütüncül Derecelendirme Ölçeğinin" hem pdf olarak indirilmiş hali hem de kağıt tasarrufu yapmak için tüm sınıfı tek sayfada değerlendirme imkânı sunan exele aktarılmış...
Geri