• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Karekod CİMER Sayfa 39

39. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen CİMER ile ilgili videodur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  2. erkanisanmaz

Karekod EBA 37. Sayfa

37. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen EBA ile ilgili videodur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  3. erkanisanmaz

Karekod E-Okul Sayfa 37

37. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen E-Okul ile ilgili videodur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  4. erkanisanmaz

Karekod Dijital ve Teknolojik Gelişmelerin Etkileri Sayfa 34

34. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Dijital ve Teknolojik Gelişmelerin Etkileri ile ilgili videodur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  5. erkanisanmaz

Karekod Dijital Vatandaşlık Sayfa 35

35. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Dijital Vatandaşlık ile ilgili videodur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilir yada ekteki dosyadan izleyebilirsiniz...
  6. erkanisanmaz

Online Sunu 643 Teknolojik Gelişmelerin Hak ve Sorumluluklara Etkisi Online Slayt

https://www.sosyalbilgiler.biz/643_teknolojik-gelismelerin-hak-ve-sorumluluklara-etkisi-online-sunu.html
  7. erkanisanmaz

Sunu Teknolojik Gelişmelerin Hak ve Sorumluluklara Etkisi Slaytı

Bu sunum dosyası, ortaokul 6. sınıf Sosyal Bilgiler dersi (SB.6.4.3. kazanımı) kapsamında hazırlanan, dijitalleşmenin vatandaşlık hakları ve sorumlulukları üzerindeki etkilerini ele alan kapsamlı bir eğitim materyalidir. 6. Sınıf Sosyal Bilgiler - Teknolojik Gelişmelerin Hak ve Sorumluluklara...
  8. erkanisanmaz

Video 8. Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Hukuk Alanında Yapılan Yenilikler - Benim Hocam Yayınları

Bu ders videosunda, Osmanlı Devleti'nden Cumhuriyet dönemine geçişte hukuk sisteminde yaşanan köklü değişimler ve modern Türkiye'nin hukuk temellerinin nasıl atıldığı detaylı bir şekilde ele alınmaktadır. Videonun Öne Çıkan Başlıkları: Hukukta Birlik ve Düzen: Osmanlı Devleti'ndeki çoklu...
  9. erkanisanmaz

Video 543 Temel Hak ve Özgürlüklerimiz - Kısa Anlatım

Temel Haklarımız ve Sorumluluklarımız Nelerdir? | 5 Dakikada Öğreniyoruz Bu videoda, sosyal bilgilerin en temel konularından biri olan "Temel Hak ve Sorumluluklarımızı" masaya yatırıyoruz. Hak, özgürlük ve sorumluluk kavramları arasındaki farklar nelerdir? Yaşama hakkı neden tüm hakların...
  10. erkanisanmaz

Oyun Etkin Vatandaşın Özellikleri Kendi Maceranı Seç Oyunu

Ata'ya maşallah diyelim. Etkin bir vatandaş olmuş bile. Materyal içinde ellerinize sağlık.
  11. erkanisanmaz

Video Atatürk İlkeleri Kısa Anlatım

Bu videoda, bir imparatorluğun küllerinden çağdaş ve tam bağımsız bir devletin nasıl doğduğunu, Atatürkçü Düşünce Sistemi’nin temel taşlarını oluşturan altı ilkeyi mercek altına alıyoruz. 🔍 Videoda Neler İzleyeceksiniz? Atatürkçülük Nedir? Akıl ve bilimin ışığında bir ulusun yol haritası...
  12. erkanisanmaz

Video 8. Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Siyasi Alanda Yapılan Yenilikler - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Türkal tarafından sunulan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Siyasal Alanda Yapılan İnkılaplar" konusunu kapsayan kapsamlı bir eğitim içeriğidir. İşte videonun içeriğine dair hazırlanan tanıtıcı yazı: Video Tanıtımı: Siyasal...
  13. erkanisanmaz

Görsel Sorunların Çözümünde Kurumlar İnfografikleri

Sorun Çözme Adımları Sorun Çözmede Kurumlar Çözüm Yolları Muhtarlık Belediye Kaymakamlık Sivil Toplum Kuruluşları Dilekçe Nasıl Yazılır
  14. erkanisanmaz

Görsel Temel Hak, Sorumluluk ve Özgürlüklerimiz

Hak, sorumluluk ve özgürlük kavramları Hakların özellikleri Hakların sınırlandırılabileceği durumlar Hakların Korunması Temel Haklarımız En Temel Hakkımız: Yaşama Hakkı Eğitim ve Sağlık Kakkı Yerleşme ve Seyahat Özgürlüğü, Haberleşme Hürriyeti Düşünce ve İfade özgürlüğü, Bilim ve...
  15. erkanisanmaz

Video Etkin Vatandaşın Özellikleri Video Anlatım

Bir ülkede yaşamak, bizi otomatik olarak "etkin bir vatandaş" yapar mı? Yoksa bu kavramın altında gizli bir "alet çantası" mı var? Bu videomuzda, okul sıralarındaki ders kitaplarından sokağa, marketten fabrikaya kadar hayatın her alanında karşımıza çıkan Etkin Vatandaşlık konusunu masaya...
Geri