• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 542 Etkin Vatandaşın Özellikleri

Etkin Vatandaşın Özellikleri Kapışma Oyunu – Eğlenceli ve Öğretici Sosyal Bilgiler Etkinliği Kapışma Oyunu 542 Etkin Vatandaşın Özellikleri ile öğrenciler, etkin vatandaşlık konusunu eğlenerek öğrenebilecekleri interaktif bir sosyal bilgiler oyunu ile karşılaşıyor. Özellikle 5. sınıf Sosyal...
  2. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 542 Etkin Vatandaşın Özellikleri

Bilgi Çarkı Oyunu 542 Etkin Vatandaşın Özellikleri – Eğlenceli Sosyal Bilgiler Etkinliği sınıf Sosyal Bilgiler dersi kapsamında hazırlanan Bilgi Çarkı Oyunu 542 Etkin Vatandaşın Özellikleri, öğrencilerin etkin vatandaşlık konusunu eğlenerek öğrenmesini sağlayan interaktif bir eğitim oyunudur...
  3. erkanisanmaz

Video Ekonomi Alanında İnkılaplar

"Siyasi ve askerî zaferler ne kadar büyük olursa olsun, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa... az zamanda söner." — Mustafa Kemal Atatürk Genç Türkiye Cumhuriyeti, bir imparatorluğun küllerinden doğarken sadece cephede değil, ekonomik alanda da devasa bir mücadeleye girişti. Peki, bir...
  4. erkanisanmaz

Sunu Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faaliyetler Sunumu

Bu sunum, Türkiye'nin doğal kaynakları ile ekonomik faaliyetleri arasındaki ilişkiyi inceleyen kapsamlı bir eğitim materyalidir. Ortaokul düzeyindeki (6. sınıf) öğrencilere yönelik hazırlanan içerik, interaktif etkinlikler ve çıkmış sorularla zenginleştirilmiştir. Sunumun İçeriği ve Öne Çıkan...
  5. erkanisanmaz

Toprağın Önemi

5 lerde yapıldı. 6 larda yapılıyor. 7 ler için ise seneye yapacağız
  6. erkanisanmaz

Yardım PARDUS İŞLETİM SİSTEMİ

Hocam ispring programı ile yapıyorum
  7. erkanisanmaz

Video 8. Sınıf-T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük-Atatürk İlke ve İnkılaplarını Oluşturan Temel Esaslar - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Hoca tarafından hazırlanan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Atatürk İlke ve İnkılaplarını Oluşturan Temel Esaslar" konusunu ele alan bir eğitim videosudur. Videonun temel içeriği ve vurgulanan esaslar şunlardır: Atatürkçü...
  8. erkanisanmaz

Video 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Cumhuriyetin Sağladığı Kazanımlar - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Hoca tarafından hazırlanan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Cumhuriyetin Sağladığı Kazanımlar" konusunu ele alan eğitici bir içeriktir. Videonun temel konu başlıkları ve önemli vurguları şunlardır: Cumhuriyetin Sağladığı...
  9. erkanisanmaz

Video 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Sağlık Alanında Yapılan İnkılaplar - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Hoca tarafından hazırlanan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Sağlık Alanında Yapılan İnkılaplar" konusunu özetleyen eğitici bir içeriktir. Videonun temel konu başlıkları ve önemli bilgileri şunlardır: Sağlık Alanında Atılan...
  10. erkanisanmaz

Video 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Ekonomi Alanında Yapılan İnkılaplar - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Hoca tarafından hazırlanan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Ekonomik Alanda Yapılan İnkılaplar" konusunu detaylı bir şekilde ele alan bir eğitim içeriğidir. Videonun temel konu başlıkları ve önemli vurguları şunlardır...
  11. erkanisanmaz

Video 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Toplumsal Alanda Yapılan İnkılaplar - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Hoca tarafından hazırlanan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Toplumsal Alanda Yapılan İnkılaplar" konusunu kapsayan bir eğitim videosudur. Videonun içeriği ve ele alınan temel konular şunlardır: Toplumsal Alanda Yapılan...
  12. erkanisanmaz

Video 8. Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Eğitim ve Kültür Alanında Yapılan Yenilikler - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Eğitim ve Kültür Alanında Yapılan İnkılaplar" konusunu detaylı bir şekilde ele alan eğitici bir içeriktir. İşte videonun kapsamlı bir tanıtımı ve önemli konu başlıkları: Video İçeriği...
  13. erkanisanmaz

Video Toplumsal Alanda İnkılaplar - 8. Sınıf LGS Hazırlık

📌 Toplumsal Alanda Yapılan Yenilikler | 8. Sınıf İnkılap Tarihi Bu videoda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan sonra toplum hayatını modernleştirmek amacıyla yapılan toplumsal alandaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir şekilde öğreniyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde...
  14. erkanisanmaz

Yardım PARDUS İŞLETİM SİSTEMİ

Hocam bu sorunu çözmek için online sunulara geçtim. https://www.sosyalbilgiler.biz/online-sunular.html Buradan inceleyebilirsiniz. Önceki yıllarda sorun yaşanmadı. Ancak bu sene bir kaç arkadaş online sunularda da sorun yaşadığını söyledi. Genele yayılmış bir durum değil gibi görünüyor.
  15. erkanisanmaz

Görsel Toplumsal Alanda Yapılan Yenilikler İnfografiği

Toplumsal Alanda Yapılan Yenilikler
Geri