• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. R

ATATÜRK MÜZELERİ

Selanik'te Atatürk Evi İstanbul Şişli'deki Atatürk Evi Çankaya Atatürk Köşkleri İzmir Atatürk Evi ve Müzesi Bursa Atatürk Müzesi Erzurum Atatürk Müzesi Sivas Atatürk Kng.ve Müz Diyarbakır Atatürk Köşkü Kayseri Atatürk Ev ve Müzesi Konya Atatürk Evi ve Müzesi...
  2. R

Coğrafi Keşifler

Coğrafi Keşifler Coğrafi Keşifler Nedir 15. ve 16. yüzyıllarda Avrupalılar tarafından yeni ticaret yollarının Okyanusların ve kıtaların bulunmasına “Coğrafi Keşifler” denmiştir. Önceleri dini ve ilmi amaçlarla başlayan dünyaya yayılma hareketleri 15. yüzyılın ikinci yarısında açık bir şekilde...
  3. R

Proje Ödevleri İçin Kapak

Proje Ödevleri İçin Kapak hepsi çok güzel :)
  4. R

NASIL DERS ÇALIŞMAK

NASIL DERS ÇALIŞMAK çalışan inşallah emeğinin karşılığını alır.
  5. R

Soru Yazmada Kullanılabilecek Resimler

Soru Yazmada Kullanılabilecek Resimler çok güzel olmuş işe yarar. :)
  6. R

Zeka Sorusu

Zeka Sorusu :(
  7. R

Ülkemizde Göç Dağlımı Haritası

Ülkemizde Göç Dağlımı Haritası bende teşekkür ederim.
  8. R

7.Sınıf Karma Test Serkan Sertkale

7.Sınıf Karma Test Serkan Sertkale teşekkür ederim sorular güzel.
  9. R

Zeka Sorusu

Zeka Sorusu soruyu yapamadım ama cevabını biliyorum demek istedim arkadaşım.
  10. R

Dünyanın Gözünde Atatürk

Dünyanın Gözünde Atatürk teşekkür ederim arkadaşım
  11. R

3B Solo Test Zeka Oyunu

3B Solo Test Zeka Oyunu çok güzel :)
  12. R

İzci Daima Hazırdır

İzci Daima Hazırdır
  13. R

I. Dünya Savaşı Video Ders Anlatım 2

I. Dünya Savaşı Video Ders Anlatım 2 teşekkürler erkan hocam.
  14. R

Yaşayan Demokrasi Bulmaca Etkinliği

Yaşayan Demokrasi Bulmaca Etkinliği teşekkür ederim erkan hocam.
  15. R

Daha güvenli bir PC için 20 Öneri

Daha güvenli bir PC için 20 öneri Bilgisayarlarımızı ne kadar korumaya çalışırsak çalışalım daima açık kapılar bırakırız. Burada önemli olan ne kadar az açık kapı bırakacağımızdır. Daha güvenli bir bilgisayara sahip olmak için yapılması gerekenleri sizin için bir araya getirdik. Bu basit...
  16. R

En çok gıcık olunan 25 insan tipi

1. Sadece ben, ben, ben Laf sırası onlara geldiğinde sadece kendilerinden söz etmekle kalmayıp ‘O değil de…’ diyerek lafınızı kesen ve sonra şahsi dertlerini anlatmaya geçenler… Dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannedenler… 2. Hep aynı fıkra Daha çok eski arakadaşlar içinde çıkar. Bir...
  17. R

Yaşamı uzatan on özel meyve

PORTAKAL Okinawa’da en fazla tüketilen meyveler arasındadır. Portakalı C vitamini ile dolu olmasından bilirsiniz ama hepsi bu değil. Bütün turunçgiller gibi yeterli oranda kalsiyum taşır ve aynı zamanda anti-kolesterol lifler taşır. Ve unutmayın, meyve en iyi tatlıdır. ANANAS Egzotik...
  18. R

Cep telefonu kullanıcıları dikkat

Sağlık Bakanlığı tarafından cep telefonlarının sağlığa etkisi ile ilgili olarak rapor hazırlandı. Raporda, cep telefonu kullanımında kalp, beyin, böbrek gibi organlardan uzak tutulması tavsiye ediliyor. İşte cep telefonu kullanırken dikkat edilecek unsurlar: Raporda, kablolu kulaklık...
  19. R

mozilla firefox

Kişiselleştirilebilir özellikleri ve eklenti desteği ile dünyanın en iyi internet tarayıcısı olarak birçok kullanıcıya hitap eden Mozilla Firefox, sahip olduğu özellikleri ile güvenli, kaliteli ve hızlı bir web deneyimi yaşamanız için size yardımcı oluyor. En büyük özelliklerinden birisi hiç...
  20. R

sosyalbilgiler.biz sitesini seçme nedeniniz?

sosyalbilgiler.biz sitesini seçme nedeniniz nelerdir neden bu siteye üyesiniz?yorumlarınızı bekliyorum.
Geri