• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. R

Geleceğin en popüler meslekleri!

Geleceğin en popüler meslekleri! bi de genetik mühendisliği var
  2. R

KÖPEKLER VE SAHİPLERİ

KÖPEKLER VE SAHİPLERİ rica ederim güle güle bakıp gülün :D
  3. R

Mustafa Kemal'in Okuduğu Okullar

Mustafa Kemal'in Okuduğu Okullar yaa ben bunların bazılarını karıştırıyorum
  4. R

İlginç Bilgiler (okumaya doyamayacaksınız)

İlginç Bilgiler (okumaya doyamayacaksınız) niye hocam kitap okumayı sevmiyorlar mı?
  5. R

nero ?

nero ? cd ler tamamen boş üstelik 4 ayrı cd de denedim bi tanesinde yarısına kadar geldi ama geri attı cd yi
  6. R

kısaca hayatımız

kısaca hayatımız ben şuan daha 1.aşamadayım hadi hayırlısı :D
  7. R

Oğlum Özgüvenini Kaybetti :)

Oğlum Özgüvenini Kaybetti :) özgüvenini kaybetti yerde arasın belki düşmüştür
  8. R

Osmanlı Tarihi

Osmanlı Tarihi fark a bak
  9. R

İlginç Bilgiler (okumaya doyamayacaksınız) *Bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını ? :D
  10. R

nero ?

merhaba ben 5 tane şarkıyı nero programı ile cd ye atmak istiyorum cd 7.. mb ve benim yazmak istediğim 5 şarkıda 567 mb dosyaları yaz diyorum ama cd rom cd yok diye hata veriyor cd giriş yerini atıyor(cd yi atıyor yani) ne yapmam lazım ? şimdiden teşekkürler (not: 7.. işareti yediyüzlük bir...
  11. R

Sitelerde izlediğiniz videoları kaydetme (programsız)

Sitelerde izlediğiniz videoları kaydetme (programsız) süperr yaaa.
  12. R

İnternet Eğitimi - Görsel Eğitim Seti Türkçe

İnternet Eğitimi - Görsel Eğitim Seti Türkçe hocam ben bu bilgileri biliyorum ama yinede süperrrrsiniz :D
  13. R

İlginç Bilgiler (okumaya doyamayacaksınız) rica ederim güle güle kullanın :D
  14. R

Tabletler

Tabletler zaten okuldaki hocalarımızda liseye geçtiğinizde alacaksınız demişlerde demek ki doğruymuş
  15. R

Tabletler

Merhaba ben 8.sınıfım meb tüm okullara tablet dağıtacak diye duydum ne kadar doğru doğru ise ne zaman başlayacak ?
  16. R

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ Ya ben inkılap dersini çok seviyorum
  17. R

Batıya Erken Açılan Kent: Selanik

Batıya Erken Açılan Kent: Selanik çok teşekkür ederim işime yaradı
  18. R

CEP TELEFONLARI İÇİN YÜZLERCE OYUN

CEP TELEFONLARI İÇİN YÜZLERCE OYUN güzel olmuş
  19. R

TARİHE YARDIMCI OLAN BİLİMLER

1)- COĞRAFYA: Tarih olayın geçtiği YER'in fiziki ve beşeri özelliklerini coğrafyadan öğrenir. 2)- ARKEOLOJİ(Kazı Bilimi): Toprağın ve suyun altında kalmış olan tarihi eserleri ortaya çıkarır. 3)- KRONOLOJİ(Takvim Bilgisi): Tarihi olayların zamanlarını belirleyerek, meydana geliş sıralarını...
  20. R

Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu, Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını, * Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 ünün, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana...
Geri