• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ 1. Dönem 2. Yazılı Çözüm Videoları
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. M

Demokrasi Yolunda Türkiye

Demokrasi Yolunda Türkiye Teşekkürler.Ellerine sağlık.
  2. M

Gelişen Türkiye

Gelişen Türkiye Teşekkürler.Ellerine sağlık.
  3. M

Soğuk Savaş Yılları

Soğuk Savaş Yılları Teşekkürler.Ellerine sağlık.
  4. M

SSCB Dağıldıktan Sonra

SSCB Dağıldıktan Sonra Teşekkürler.Ellerine sağlık.
  5. M

Laiklik

Laiklik Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  6. M

Her Alanda Yenilik

Her Alanda Yenilik Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  7. M

Halkçılık

Halkçılık Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  8. M

Atatürkçülük

Atatürkçülük Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  9. M

Atatürkçülük

Atatürkçülük Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  10. M

atatürkçülük ünitesi ile ilgili soru sunusu cevaplı

atatürkçülük ünitesi ile ilgili soru sunusu cevaplı Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  11. M

Nasıl Eğitim Gördüler Soru Sunusu

Nasıl Eğitim Gördüler Soru Sunusu Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  12. M

5. Ünite Sosyal 7 Orman Yangınları 88 Sayfa

5. Ünite Sosyal 7 Orman Yangınları 88 Sayfa Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  13. M

Meslek Seçimi Soru Sunusu

Meslek Seçimi Soru Sunusu Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  14. M

Nasıl Egitim Gördüler

Nasıl Egitim Gördüler Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  15. M

7. Sınıf Osmanlıda Eğitim Kurumları Etkinlik Sunusu

7. Sınıf Osmanlıda Eğitim Kurumları Etkinlik Sunusu Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  16. M

Sanayi İnkılabı

Sanayi İnkılabı Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  17. M

Aydınlanma Çağı Ve Sanayi Inkılabı

Aydınlanma Çağı Ve Sanayi Inkılabı Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  18. M

Ekonomik Ve Sosyal Hayat Ünitesi Sunu

Ekonomik Ve Sosyal Hayat Ünitesi Sunu Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  19. M

Toprak Ana

Toprak Ana Ellerinize sağlık.Çok güzel çalışma.Emeğiniz için ALLAH razı olsun.
  20. M

Ülkemizin Kaynakları:Çayın Hikayesi

Ülkemizin Kaynakları:Çayın Hikayesi Ellerine sağlık.Çok güzel çalışma.ALLAH razı olsun.
Geri