• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ 1. Dönem 2. Yazılı Çözüm Videoları
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Video Gaza - Cihat - İstimalet ve Millet Sistemi - Benim Hocam Yayınları

Osmanlı Devleti’nin kısa sürede geniş bir coğrafyada nasıl kalıcı hâkimiyet kurduğunu merak ediyor musunuz? Benim Hocam Yayınları’nın “Gaza – Cihat – İstimalet ve Millet Sistemi” videosu, Osmanlı’nın büyüme politikalarını ve yönetim anlayışını sade, anlaşılır ve örneklerle pekiştirilmiş bir...
  2. erkanisanmaz

Video Osmanlı Devleti Denizlerdeki Gelişmeler - Benim Hocam Yayınları

7. Sınıf Osmanlı Devleti’nin Denizlerdeki Gelişmeleri | Tanıtım Yazısı Osmanlı Devleti’nin denizlerde nasıl büyük bir güç hâline geldiğini keşfetmeye hazır mısınız? Benim Hocam Yayınları’nın “Osmanlı Devleti’nin Denizlerdeki Gelişmeleri” videosu, sade anlatımı, güçlü örnekleri ve sınav odaklı...
  3. erkanisanmaz

Video Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman Dönemleri - Benim Hocam Yayınları

Osmanlı Devleti’nin dünya imparatorluğuna dönüşmesini sağlayan iki büyük hükümdarın dönemlerini derinlemesine keşfetmeye hazır mısınız? Benim Hocam Yayınları’nın “Yavuz Sultan Selim – Kanuni Sultan Süleyman Dönemleri” videosu, 7. sınıf Sosyal Bilgiler müfredatına tamamen uygun, sade anlatımı ve...
  4. erkanisanmaz

Video İstanbul'un Fethi ve Fatih Dönemi - Benim Hocam Yayınları

Tarihin akışını değiştiren büyük bir zaferi ve Osmanlı’nın yükseliş döneminin mimarı olan Fatih Sultan Mehmet’i detaylarıyla öğrenmek ister misiniz? Benim Hocam Yayınları’nın “İstanbul’un Fethi ve Fatih Dönemi” videosu, konu anlatımını sade, anlaşılır ve etkileyici bir yapıyla sunarak...
  5. erkanisanmaz

Video Ortak Mirasımız - Benim Hocam Yayınları

Medeniyetlerin bıraktığı kültürel mirasları keşfetmeye hazır mısınız? Benim Hocam Yayınları’nın “5. Sınıf Ortak Mirasımız” videosu, geçmişten günümüze aktarılan kültürel değerlerimizi anlaşılır, eğlenceli ve örneklerle desteklenmiş bir anlatımla ele alıyor. Bu videoda; 🏛 Dünya üzerindeki...
  6. erkanisanmaz

Video Ülkemize Komşu Devletler - Benim Hocam Yayınları

Türkiye’nin jeopolitik konumunu, komşu devletlerle olan ilişkilerini ve bölgesel önemini sade, anlaşılır ve akıcı bir anlatımla öğrenmek ister misiniz? Benim Hocam Yayınları’nın “Ülkemize Komşu Devletler” videosu, 6. sınıf Sosyal Bilgiler müfredatıyla tamamen uyumlu, sınav odaklı ve öğretici...
  7. erkanisanmaz

Video İlimizde Yaşanabilecek Afetler ve Etkileri - Benim Hocam Yayınları

Bu içerikte; ✔ İlimizde görülebilecek afet türleri ✔ Afetlerin sosyal, ekonomik ve çevresel etkileri ✔ Risklere karşı alınabilecek önlemler ✔ Yaşadığımız çevreyi bilinçli gözlemleme yolları öğrenci seviyesine uygun, sade ve etkili bir anlatımla ele alınıyor.
  8. erkanisanmaz

Video Yaşadığımız İldeki Doğal ve Beşeri Çevredeki Değişim - Benim Hocam Yayınları

“Doğal çevre” ve “beşerî çevre” kavramları, örneklerle açıklanıyor. İlimizde – ve benzer yerlerde – doğal çevre unsurlarının (hava, su, topoğrafya, bitki örtüsü vb.) nasıl değişebileceği ile insanların yaptığı yapılaşma, yerleşim, ulaşım, sanayi gibi beşerî unsurların nasıl geliştiği ele...
  9. erkanisanmaz

Video Coğrafi Keşifler - Benim Hocam Yayınları

“Coğrafi Keşifler – Yeni Dünyaların Kapısı” başlıklı bu kısa ve akıcı anlatımlı videoda; sınırları aşan keşiflerin nasıl başladığını, denizlere yönelişin ardındaki ekonomik, teknolojik ve sosyal nedenleri ve bu büyük hareketin dünya tarihini nasıl şekillendirdiğini birlikte inceliyoruz.
  10. erkanisanmaz

Video Türkistan'da Kurulan İlk Türk Devletlerinin Medeniyetimize Katkıları

Hem öğrenciler hem de öğretmenler için müfredat uyumlu, kolay anlaşılır, görsellerle destekli bir içerik! 6. sınıf TYMM dersleri için birebir! 👉 Videoyu izlemeyi, beğenmeyi ve sınıfınızda kullanmayı unutmayın! 📌 Kaydet, çünkü sınavlarda işine çok yarayacak!
  11. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu İlk Türk Devletlerinde Kültür ve Medeniyet Kontrol Listesi Sayfa 126

126. sayfada yer alan karekodla erişim sağlanması istenen "Kontrol listesinin" hem pdf olarak indirilmiş hali hem de kağıt tasarrufu yapmak için exele aktarılmış halini ekten indirebilirsiniz...
  12. erkanisanmaz

Karekod Türkistan'da Kurulan İlk Türk Devletleri Dijital Özeti Sayfa 125

125. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Türkistan'da Kurulan İlk Türk Devletleri dijital özetinin linkidir. Linke tıklayarak veya karekodu okutarak erişim sağlayabilirsiniz.
  13. erkanisanmaz

Karekod Turan Taktiği Videosu 119. Sayfa

119. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Turan Taktiği videosunun linkidir. Linke tıklayarak veya karekodu okutarak erişim sağlayabilirsiniz.
  14. erkanisanmaz

Karekod Orhun Abideleri Videosu Sayfa 114

114. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Orhun Abideleri videosunun linkidir. Linke tıklayarak veya karekodu okutarak da erişim sağlayabilirsiniz.
  15. erkanisanmaz

Online Sunu Ülkemizin Türk Dünyası İle İş Birlikleri Online Slayt

Ülkemizin Türk Dünyasıyla Kültürel İş Birlikleri – Etkileşimli Online Sunum 🌍 Sunum Konusu: Bu interaktif slayt, Türkiye’nin Türk dünyası ile yürüttüğü kültürel, ekonomik ve insani iş birliklerini 6. sınıf Sosyal Bilgiler dersi kazanımlarına uygun şekilde anlatmaktadır. 📌 İçerik Başlıkları...
  16. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 623 Ülkemizin Türk Dünyası İle İş Birlikleri

KAPIŞMA OYUNU – ÜLKEMİZİN TÜRK DÜNYASIYLA KÜLTÜREL İŞ BİRLİKLERİ 💥 Hazırsan bilgi arenaya adım at! Türk dünyasının kültürel bağlarını, ortak değerlerini ve kurumlarını en iyi kim biliyor? Zeka, hız ve dikkat bu oyunda bir araya geliyor! Bu Kapışma Oyunu, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli...
  17. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 623 Ülkemizin Türk Dünyası İle İş Birlikleri

Türk dünyasının renkli kültür yolculuğuna hazır mısın? Bu kez bilgi yarışması formatında, eğlenceli bir Bilgi Çarkı Oyunu ile Türk dünyasının kültürel, tarihî ve bilimsel bağlarını keşfediyoruz! 🎡 “Çarkı çevir, soruyu yakala, bilgini göster!” 32sorudan oluşan bu oyun; Türkiye Yüzyılı Maarif...
  18. erkanisanmaz

Açık Uçlu Ülkemizin Türk Dünyasıyla Kültürel İş Birlikleri Açık Uçlu Soruları ve Cevapları

Ülkemizin Türk Dünyasıyla Kültürel İş Birlikleri Açık Uçlu Soruları ve Cevapları
  19. erkanisanmaz

Karekod TİKA Tanıtım Videosu Sayfa 97

97. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı videosunun linkidir. Linke tıklayarak veya karekodu okutarak erişim sağlayabilirsiniz.
  20. erkanisanmaz

Karekod Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Sayfa 97

97. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı videosunun linkidir. Linke tıklayarak veya karekodu okutarak erişim sağlayabilirsiniz.
Geri