• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ 1. Dönem 2. Yazılı Çözüm Videoları
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. D

Milli Uyanış:yurdumuzun İşgaline Tepkiler

Milli Uyanış:yurdumuzun İşgaline Tepkiler hocam emeğinize sağlık güzel bir özet olmuş
  2. D

I.dunya Savaşı'nda Osmanlı Devleti'nin Savaştığı Cepheler Tablosu

I.dunya Savaşı'nda Osmanlı Devleti'nin Savaştığı Cepheler Tablosu emeğine sağlık hocam
  3. D

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri Abdurahman Çorak hocamızı unutmayalım evet haklısın Hilal hocam :) sohbetimize yeni katılan arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyelim. Ben de tekrar tanıtayım kendimi 2008 Sosyal Bilgiler 2. öğretim A şubesi mezunuyum...
  4. D

Devlet Vatandaş El Ele

Devlet Vatandaş El Ele Emeğinize sağlık hocam çok güzel hazırlanmış
  5. D

Atatürk'ün Cumhurbaşkanlığı döneminde kurulan hükümetler (1923 - 1938)

1) İnönü hükûmeti (30.10.1923 - 06.03.1924) 2) İnönü hükûmeti (06.03.1924 - 22.11.1924) 3) Fethi Okyar hükûmeti (22.11.1924 - 03.03.1925) 4) İnönü hükûmeti (03.03.1925 - 01.11.1927) 5) İnönü hükûmeti (01.11.1927 - 27.09.1930) 6) İnönü hükûmeti (27.09.1930 - 04.05.1931) 7)...
  6. D

Atatürk'ün Kurduğu Kurumlar

Atatürk'ün Kurduğu Kurumlar * Anadolu Ajansı * Ankara Hukuk Fakültesi * Ankara Orman Çiftliği * Bursa Merinos Halı Fabrikası * Çocuk Esirgeme Kurumu * Demiryolları ve Limanlar Genel Müdürlüğü * Devlet Hava Yolları * Devlet İstatistik Enstitüsü * Elektrik İşleri Etüt İdaresi * Etibank *...
  7. D

ATATÜRK Tarih Şeridi

Önemli olaylardan kesitlerin yer aldığı tarih şeridi çalışması
  8. D

1. Dünya savaşı çalışma kağıdı

1. Dünya savaşı çalışma kağıdı teşekkürler güzel bir çalışma olmuş
  9. D

8.sınıf Ünite-1 Kavram Haritası

8.sınıf Ünite-1 Kavram Haritası emeğine sağlık
  10. D

Bir Kahraman Doğuyor Flaş Etkinlik

Bir Kahraman Doğuyor Flaş Etkinlik emeğine sağlık hocam
  11. D

I.dünya Savaşı Kavram Haritası

I.dünya Savaşı Kavram Haritası emeğinize sağlık teşekkürler
  12. D

çoğu arkadaşlar da antalya ve burdur çevresine gelmiş tayinle galiba ne güzel
  13. D

ewet süleyman demirel mezunları eğitimci arkadaşlar!! sadece bukadarmıyız sayıca :)
  14. D

Milli Uyanış:Yurdumuzun İşgaline Tepkiler

hayır kalpnaz üye olmak ve indirmek ücretli değil. çünkü burası paylaşım sitesi forum yani :; kolay gelsin bakalım sana
  15. D

ilgili moderatör arkadaşlarımdan konunun üst kısımdaki idğer konuların yanına fişlenmesini talep ediyorum
  16. D

eresin burdurda ve okulda yaşadığımız olumsuzlukları sıralayacak olursak belki benimkiler senden fazla bile çıkabilir. ancak burada bir amaçta özlemleri dile getirmek. ha özleyecek hiç mi birşey yaşamadın?. eğer dört sene boyunca hayırlayacak hiçbir güzel anın yoksa ozaman bence dönüp kendi...
  17. D

Sizlerlede burada buluşmak ve eski güzel günleri yadetmek güzel gerçekten.. Burdur Eğitimden mezun olmak bir ayrıcalık derlerdi şimdi bunu daya iyi anlıyoruz galiba
  18. D

merhaba hocam hangi okuldasın bende antalya merkezdeyim Şerife Tufan ilköğretim okulunda görev yapıyoum şuan
  19. D

hoşgeldiniz arkadaşlar memnun oldum sizleri burda görmekten. Nurfettin hocayı isteyerek atlaşım zaten yıldırıö hocada onun öğrencisi müthiş bir coğrafyacı gerçekten. şimdiye kadar gelen arkadaşlardan en yeni benim galiba :) mezuniyet olarak
  20. D

Evet hatta sizede söylemiştir kaşe1 metodu :) kendisi üretmiş. kaliteli bir hocaydı ama Yıldırım Atayeter in üzerinede tanımam aslında eğitimci olarak. İnsallah mezunlardan gelen olurda konuda tanışma fırsatımız olur arkadaşlarla
Geri