• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ 1. Dönem 2. Yazılı Çözüm Videoları
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. S

2010-2011 Sosyal Bilgiler Yıl Sonu Zümresi

2010-2011 Sosyal Bilgiler Yıl Sonu Zümresi ellerinize sağlık,paylaşım için teşekkürler.
  2. S

7.Sınıf - BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI-Erdoğan GÜL

7.Sınıf - BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI-Erdoğan GÜL Teşekkürler,ellrinize sağlık,çok güzel bir çalışma,çok işimize yarıyacak.
  3. S

7.sınıf 6. Ünite Yaşayan Demokrasi İle İlgili Kavram Haritası

7.sınıf 6. Ünite Yaşayan Demokrasi İle İlgili Kavram Haritası çok güzel,ellerinize sağlık.
  4. S

İpek Yolunda Türkler Bulmaca Etkinliği

İpek Yolunda Türkler Bulmaca Etkinliği Diğerleri gibi bu çalışmanızda çok güzel,ellerinize sağlık.
  5. S

Zaman İçinde Bilim Tabu Kartları (Örnek)

Zaman İçinde Bilim Tabu Kartları (Örnek) Bende çok beğendim de zaman yetermi bilmiyorum,ama uygulamaya çalışıcam.
  6. S

Zaman İçinde Bilim Bulmaca Etkinliği

Zaman İçinde Bilim Bulmaca Etkinliği Teşekkürler.ellerinize sağlık.
  7. S

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1 Harika olmuş,öğrenciler böyle etkinliklere bayılıyorlar,ellerinize sağlık.
  8. S

İLk türkler ve İslamiyetin Doğuşu

HUN İMPARATORLUĞU UYGURLAR VE İSLAMİYETİN DOĞUŞU SUNULARI VE SÜPRİZ BİR VİDEO Teşekkürler.emeğinize sağlık.
  9. S

Geçmişin İzleri-Düğünler

Geçmişin İzleri-Düğünler Bencede diğerleri gibi şahane,ellerinize sağlık,teşekkürler.
  10. S

Bulmaca Sbs İçin Özel-İpek Yolunda Türkler

Bulmaca Sbs İçin Özel-İpek Yolunda Türkler Çok teşekkürler,ellerinize sağlık.
  11. S

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.)

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) Bencede çok başarılı bir çalışma,ellerinize,emeğinize sağlık.
  12. S

Nevruz 2008 2009 Hazır Programı

Nevruz 2008 2009 Hazır Programı Teşekkürler,güzel bir çalışma,paylaşımda aynı şekilde emeğinize sağlık.
  13. S

ORTA ASYADA KURULAN İLK TÜRK DEVLETLERİ

ORTA ASYADA KURULAN İLK TÜRK DEVLETLERİ Bencede çok güzel bir çalışma,ellerinize sağlık.
  14. S

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım Ellerinize,emeğinize sağlık,çok kısa ve öz bilgiler ve sorularıylada mükemmel olmuş.
  15. S

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım Teşekkürler,ellerinize,emeğinize sağlık
  16. S

7.sınıf Osmanlı Devleti Kuruluş Dönemi Siyasal Olayları

7.sınıf Osmanlı Devleti Kuruluş Dönemi Siyasal Olayları çok teşekkür ederim.çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık.
  17. S

Kuruluş-1 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluşu ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Kuruluş-1 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluşu ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu Teşekkürler, ellerinize sağlık.
  18. S

Dört Mevsim Türkiyem

Dört Mevsim Türkiyem ellerinize sağlık,çok güzel bir çalışma olmuş.
  19. S

Türkiyede İklimler

Türkiyede İklimler teşekkürler.ellerinize.emeğinize sağlık.
  20. S

insan hakları haftası

insan hakları haftası teşekkürler,
Geri